:too:
Printable View
:too:
Never...
Kako si lubomoran na Caricu nesmes je ni pipnuti :c070:
CD. :mahanje:
Ma nisam ja ljubomoran, to onaj blento Vlad nešto kenja i glumi pametnu drvenu 'ticu :lazy: Tebi: SVAKA ČAST, popravio si kako treba u to nema sumnje! I ako ne'ko 'oće da se pravi pametan :maul: Nadam se, da se još vidimo i da se :kolce:
Dobro poznata slika sa zbornog mesta - gos'n Dule viri ispod hauba. :a080: Samo ćemo ga jednog dana gledati na promociji Ginisovih rekordera: "Gos'n Dule, jel istina da ste ugradili preko četrdeset hiljada el. paljenja u Reno 4?"
a Dule će: "Četir'deset i četir' 'iljade, od toga jedno čak i u oldtajmera" :a084:
E, Bogami, u Caricu ne ide elektronsko, nema šansi. Tu ga je zezao klitoris od Carice. Zna on dobro šta ja mislim :a080: A oni koji niste bili na okupljanju - ko vam kriv? Ja neću da kažem šta je to bilo, pitajte njega :too: :a055:Citat:
serz kaže:
Drago mi je sto ste bili, lepo putovali i stigli, sad moramo to da ponovimo, uskoro, nadam se, ziveli, :a034:Citat:
katraš kaže:
:mahanje:
Nesekiraj nam CD-a Katras, sav se rastrojio zbog glupe zicice,pardon,klitorisa! :fijufiju: :d018: :a122: A pokusavalo je i rukovodstvo da resi problem,ali... devojci uvek nesto malo fali! :c062: :c070:
NI U SNU, to sam mu i rek'o na Adi, nisam imao na umu, da ga sekiram, čak sam mu se i izvinio zbog toga, jer je klitorisom proradila. CD je ZAKON i ako netko sumnja u to, imat' če sa mnom problem. On je odradio kako treba, i Carica prede ne kao mačka, nego k'o dve mačke :too: :a055:Citat:
Deki kaže: