-
Re: Carica
Ma da, stavljena je druga karoserija, ali su motor, stakla, oprema od TL - ke. I, da - može odlično za rezervne delove, isto i papiri za registraciju nisu od nje. Dobro, uzeo sam je od čoveka koji ju ne treba, a delova nikad dosta. Nije me povukao za nos, samo je mator pa gubi pamčenje. Ko i ja ponekad :osmeh:. Tako da, ako bude kome nešto trebalo i ako ostane - nek javi pa da se donese na okupljanje. Samo da mi noga bude kako treba, počet ču da je rastavljam i da spremim delove u podrum pa nek' čekaju bolje dane :a055:
-
Zadnje vesanje mi treba, ako je liveno i ako moze da se skine :osmeh: :c062:
-
Kako to misliš - liveno? Pa jel' ima i nešto drugo? I zašto se ne bi moglo skinuti? Dobro, meni če rastavljati - znate ko - al' da ne pitam gluposti, objasni malo, pa da i ja budem pametan :a055:
-
pa zadnje viljuske kod tl-a su livene, a kod gtl-a su limene. ako su sape koje drze torzije zavarene za sasiju, onda ne mogu da se skinu, odnosno mogu, ali to vuce za sobom da treba da se kupe nove, koje nisu bas tako jeftine.
-
http://www.avto.net/ad.asp?id=3678332
Jel ovo neka zajebancija,ili si ozbiljan katras?
-
:a058: :a058: :a058: :a058: :a058:
-
:s12: :s12: :s12: :a058: :s25: :a122: :d018: :fijufiju: :a026: ??? :a0103:
-
Aaaaaaaaaaa :d018: :d018: :d018: :d018:
-
Ma, ljudi, šta vam je? Ma ne bi to Katraš, nije on takav. Sigurno je naljutio sve tri bolje četvrtine pa mu ona sad vraća da ga kazni. :a080:
-
Po onom textu dole kontam da je stavio da vidi ko bi mijenjao staru Alfu Bubu Saaba i ostale za cetvorku ili bio spreman da pljune 6800€.Bilo bi lijepo da ima takvih.....
Ali ako nije tako :maul: :maul: :maul: :maul: