Planiram kupovinu Reanult 4. Šta, koja, koliko, itd...
Prikaz rezultata 1 do 3 od ukupno 3
    bolem
    Guest

Planiram kupovinu Reanult 4. Šta, koja, koliko, itd...

Pozdrav svima.

Evo, odlučih da uzmem kola, i koliko sam skontao za te pare koje imam, najbolja kupovina mi dođe R4. Pare koje su u pitanju su 1000 evra.

Mogu za 1000 evra da pararim štošta, ali to bi bilo knap, i opet u to treba uložiti minimum 200-300 evra, a ne štedi mi se još par meseci. Jbg, takav prosek plate ( 200-250 evra, a ako neko kaže kao na RTS-u da je 400 evra, ima oma da mu glavu odšrafim )

Tako sam shvatio gledajući oglase da se primerci oko 90 godišta kreću od 600 do max 1000 ojra, prosek neki oko 800 evra....

Za mene je to gotova priča. Yugo 45 ili 55 nedoleze u obzir, pošto su precenjeni po pitanju cene, veći potrošači koliko čitam po forumima, o ostalim modelima za 1000 evra neću ni da pričam.

Zbog toga vam se obraćam, ako mi možete pomoći u mom slučaju. Googlao sam malo i nigde nemogu da nađem ( ili neznam ) od kad do kad se koji model proizvodio, koje su mu spšecifikacije, od snage motora, potrošnje itd...

Konkretno, u oglasima nalazim dosta GTL modela od 84 do 91 godišta, takođe i TL ( na njihovo godište nisam obraćao pažnju ). Onda, za GTL modele pretežno mnotor od 1100 ccm, za TL nije naznačeno nigde u oglasima. Snaga se naravno nigde nepominje pa me zanima koja je snaga kod kojeg motora...

Koji motor je najekenomičniji itd...

Uglavnom sve vezano po pitanju motora, koji motor u koji model, kojeg godišta itd...

Na svakoj pomoći sam zahvalan, pa se možda i vidimo na nekom skupu u budućnosti.

Pozdrav svima, i unapred zahvalan na pomoći.

Re: Planiram kupovinu Reanult 4. Šta, koja, koliko, itd...

Представи се у теми за ту сврху.

Прочитај тему На шта обратити пажњи кад купујеш 4ку.
    http://forum.renault4serbia.com/inde...opic,77.0.html

Прелистај још мало форум, па тако ти онда не буде јасно шта и како..... нстави са питањима....

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Re: Planiram kupovinu Reanult 4. Šta, koja, koliko, itd...

Za te pare mozes zaista da nadjes fenomenalnu cetvorku, ali uz samo jedan uslov STRPLJENJE, samo polako za pola godine ces mozda naci, ali kad je nadjes bice to auto koji te nikada nigde nece ostaviti, sto si sad strpljiviji pri kupovini to ces se posle manje nervirati.

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ

Slične teme

1. evo rendze koja je prosla 500.000km
    Autor saulin u forumu Garaža
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 26.02.2013, 12:45
  2. Koliko kosta ?
    Autor Aleksa809 u forumu Arhiva
    Odgovora: 8
    Poslednja poruka: 30.08.2010, 22:58
  3. Koja boja za R4???
    Autor aleksa u forumu Šasija / Karoserija