Ovo mi nesto poznatokatraš kaže:
A njima tek sad poslije 20 i kusur godina doslo iz zadnjice u glavu kakva auta valjaju, zato i propadose![]()
Ovo mi nesto poznatokatraš kaže:
A njima tek sad poslije 20 i kusur godina doslo iz zadnjice u glavu kakva auta valjaju, zato i propadose![]()
Jes' li mislio, da im iz dupeta u glavu ne ide, kako su nekada pravili dobre aute, il' si mislio, kako danas nemaju pojma, kako da naprave dobar, priručan, svakodnevno uptrebljiv AUTO?stefan r4 kaže:
I propali su novi modeli, na celoj crti prema Četvorki? Il' što'?![]()
Mislio sam na oboje
Mislio sam na to da je GM prop'o jer prave Fensi Smensi auta sa raznim glupostima, koje od vozaca prave debila i voze umjesto njega, a i nema svako toliki dzep da ih kupi, pa su tek sad skontali da ce normalan covjek prije kupiti cetvorku pa bi da je naprave, ali nikad nece uspjeti...Samo moje misljenje
Odosmo u off.
Da,da slazem se potpuno,dobra i jednostavna kola sa dusom i karakterom su definitivno proslost.Ove moderne karakondzule pune plastike i elektronike su cisto ogledalo danasnjeg vremena,brza,hladna i bez duse!
Sta cete dragi moji,sto bi rekli globalizacija,pa ko voli nek izvoli!!! Al sto dalje od mene pa dokle izdrzim!
![]()
![]()
![]()
Jeste da je dizaj diskutabilan ali je dobar konforan porodični auto. Kome treba praktičan i funkcionalan auto taj će da uzme Kangoo-a, kome treba nešto lepše a ne toliko praktično ima i drugih modela. Uopšte mi ne bi bio problem da imam jednog.
Što se tiče 1.5 dci motora uopšte nisu slabi. Najslabiji od 70ks ima 185 Nm obrtnog momenta dok mu je težina ispod 1400 kg. O varijantama od 85 i 105 ks da i ne pričamo. Dobri su to motorčići, pouzdani, laki, ekonomični.
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
E, pa konačno još jedan na forumu koji nema problema da ima bilo što, baš mi je drago da nisam uvek sam i da ispadam ko neki Bil Gejts na forumu
A što se tiče Kanguja, moje je lično (podudaram na lično) mišljenje, da je ružan meni više od moje vampirske seke![]()
E ovako...posle nekih 250 km po gradu moji utisci su: elastican motooor bas bas 85 ks,povuce u svim brzinama,udoban je upija rupe,visok je malo se ljulja,preglednost savrsena!
Zamerka za sada je to sto je zavrsna obrada kao kod kineza-nedorecena,mozda sam ja visok ali mesta za desnu nogu i nema bas,polozaj papucice gasa je kao na stojadinu i ume posle nekog vremena da zaboli...ali tu je tempomat tako da moze da se vozi i bez papucice!
Sve u svemu za sada pozitivan utisak....a za nastavak kad ubijem par hiljada![]()
![]()
![]()
......we are the first to program your future......
Pasha natovari ga malo da oseti teret pa da vidis elastiku,mrtvo more.![]()
To su generalno slabi motori za tu masu auta,pogotovo za namenu za koju su pravljeni. Vec 1.9 dci su varijante prikladne za venove i pik-apove. Al dobro reno je pa kakav god da je,nas je!
![]()
![]()
Samo ti ubij par hiljadarki...![]()
Ne dirajte mi "Kengura"Deki kaže:
ja na poslu imam Kangoo-a phase2 1.2 16v sa plinom, i kad mi neko kaze kako je mrtav i kako ne moze da povuce ja bi ga odma obesio, dobro ne kazem da je motor nesto specijalno elastican, ali ide sasvim dobro. Mislim koji jos teretni auto ima 1.2 motor i da se od njega ocekuju sportske performanseza sta je namenjen motor je odlican, a za Pashin da i ne pricam.
Takodje vozim i Clio Storia 1.5 dci 70, razlika je nepojmljiva, bukvalno guta beton, al sto se tice prakticnosti i tereta Kangoo![]()
Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!
Concentration, réflexion, action!