Renault Kangoo - Strana 4
Strana 4 od 7 PrvaPrva 1234567 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 31 do 40 od ukupno 61
    Renault 4 GTL
    Član od
    01.04.2008.
    Aktivnost
    04.12.2013
    Godine
    31

Re: Renault Kangoo

Citat katraš kaže:
    koji bi mogao da vozi petoro ljudi, da ima u gepeku mesto za bure vina i koju gajbu piva, da ima meko vešanje bez elektronskih pomagala, do najviše 1100 kubika i sa 34 konjskih snaga, četvoro vrata, neproblematičan motor bez katalizatora i bez elektronike (samo jedna je žićica ), menjač koji je ručni sa četiri stepena, prednji pogon, ravno dno prtljažnog prostora, dosta udobna sedišta i potrošnjom oko pet litara.
    Ovo mi nesto poznato
    A njima tek sad poslije 20 i kusur godina doslo iz zadnjice u glavu kakva auta valjaju, zato i propadose

Citat stefan r4 kaže:
    Citat katraš kaže:
    koji bi mogao da vozi petoro ljudi, da ima u gepeku mesto za bure vina i koju gajbu piva, da ima meko vešanje bez elektronskih pomagala, do najviše 1100 kubika i sa 34 konjskih snaga, četvoro vrata, neproblematičan motor bez katalizatora i bez elektronike (samo jedna je žićica ), menjač koji je ručni sa četiri stepena, prednji pogon, ravno dno prtljažnog prostora, dosta udobna sedišta i potrošnjom oko pet litara.
    Ovo mi nesto poznato
    A njima tek sad poslije 20 i kusur godina doslo iz zadnjice u glavu kakva auta valjaju, zato i propadose
    Jes' li mislio, da im iz dupeta u glavu ne ide, kako su nekada pravili dobre aute, il' si mislio, kako danas nemaju pojma, kako da naprave dobar, priručan, svakodnevno uptrebljiv AUTO?
    I propali su novi modeli, na celoj crti prema Četvorki? Il' što'?
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Renault 4 GTL
    Član od
    01.04.2008.
    Aktivnost
    04.12.2013
    Godine
    31

Mislio sam na oboje
    Mislio sam na to da je GM prop'o jer prave Fensi Smensi auta sa raznim glupostima, koje od vozaca prave debila i voze umjesto njega, a i nema svako toliki dzep da ih kupi, pa su tek sad skontali da ce normalan covjek prije kupiti cetvorku pa bi da je naprave, ali nikad nece uspjeti...Samo moje misljenje

Odosmo u off.

Renault 4 GTL Avatar od  Deki
    Član od
    19.11.2009.
    Aktivnost
    31.05.2020
    Godine
    52

Da,da slazem se potpuno,dobra i jednostavna kola sa dusom i karakterom su definitivno proslost .Ove moderne karakondzule pune plastike i elektronike su cisto ogledalo danasnjeg vremena,brza,hladna i bez duse! Sta cete dragi moji,sto bi rekli globalizacija,pa ko voli nek izvoli!!! Al sto dalje od mene pa dokle izdrzim!

Renault 4 Alpine
    Član od
    15.04.2007.
    Aktivnost
    28.09.2016
    Godine
    49

Jeste da je dizaj diskutabilan ali je dobar konforan porodični auto. Kome treba praktičan i funkcionalan auto taj će da uzme Kangoo-a, kome treba nešto lepše a ne toliko praktično ima i drugih modela. Uopšte mi ne bi bio problem da imam jednog.
    Što se tiče 1.5 dci motora uopšte nisu slabi. Najslabiji od 70ks ima 185 Nm obrtnog momenta dok mu je težina ispod 1400 kg. O varijantama od 85 i 105 ks da i ne pričamo. Dobri su to motorčići, pouzdani, laki, ekonomični.
    Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira

E, pa konačno još jedan na forumu koji nema problema da ima bilo što , baš mi je drago da nisam uvek sam i da ispadam ko neki Bil Gejts na forumu
    A što se tiče Kanguja, moje je lično (podudaram na lično) mišljenje, da je ružan meni više od moje vampirske seke

www.slepsluzba.com

Urednik Avatar od  Pasha
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    03.06.2024
    Godine
    45
    Slike
    384

E ovako...posle nekih 250 km po gradu moji utisci su: elastican motooor bas bas 85 ks,povuce u svim brzinama,udoban je upija rupe,visok je malo se ljulja,preglednost savrsena!
    Zamerka za sada je to sto je zavrsna obrada kao kod kineza-nedorecena,mozda sam ja visok ali mesta za desnu nogu i nema bas,polozaj papucice gasa je kao na stojadinu i ume posle nekog vremena da zaboli...ali tu je tempomat tako da moze da se vozi i bez papucice!

Sve u svemu za sada pozitivan utisak....a za nastavak kad ubijem par hiljada
    ......we are the first to program your future......

Renault 4 GTL Avatar od  Deki
    Član od
    19.11.2009.
    Aktivnost
    31.05.2020
    Godine
    52

Pasha natovari ga malo da oseti teret pa da vidis elastiku,mrtvo more. To su generalno slabi motori za tu masu auta,pogotovo za namenu za koju su pravljeni. Vec 1.9 dci su varijante prikladne za venove i pik-apove. Al dobro reno je pa kakav god da je,nas je!

Samo ti ubij par hiljadarki...

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine
    Član od
    18.04.2009.
    Aktivnost
    13.05.2012
    Godine
    35

Citat Deki kaže:
    Pasha natovari ga malo da oseti teret pa da vidis elastiku,mrtvo more. To su generalno slabi motori za tu masu auta,pogotovo za namenu za koju su pravljeni. Vec 1.9 dci su varijante prikladne za venove i pik-apove. Al dobro reno je pa kakav god da je,nas je!
    Ne dirajte mi "Kengura"
    ja na poslu imam Kangoo-a phase2 1.2 16v sa plinom, i kad mi neko kaze kako je mrtav i kako ne moze da povuce ja bi ga odma obesio, dobro ne kazem da je motor nesto specijalno elastican, ali ide sasvim dobro. Mislim koji jos teretni auto ima 1.2 motor i da se od njega ocekuju sportske performanse za sta je namenjen motor je odlican, a za Pashin da i ne pricam.
    Takodje vozim i Clio Storia 1.5 dci 70, razlika je nepojmljiva, bukvalno guta beton, al sto se tice prakticnosti i tereta Kangoo
    Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
    Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!

Concentration, réflexion, action!

Slične teme

1. Kangoo mk2, 1.2 i 1.6 benzinci
    Autor Neb_Mes_Ur_Mau u forumu Ostala Reno vozila
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 19.01.2013, 21:37
  2. Potreban Kangoo
    Autor San-Sale u forumu Chit Chat
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 06.06.2011, 19:51
  3. Gde naci menjac za Kangoo 1,5dCi
    Autor a.blagojevic u forumu Ostala Reno vozila