Vanredni tehnicki pregled
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 16

Vanredni tehnicki pregled

Danas sam u Visnjickoj ulici u Bg od strane policije zaustavljen sa svojim Renoom 4 TL i poslat na vanredni tehnicki pregled.Automobil mi je bio ispravan,kocnice su O.K. i sve ostalo je ispravno.Rucnu kocnicu nisu povukli do kraja i naravno posto me je policija poslala,pisala mi je kaznu za neispravnu rucnu kocnicu koja savrseno funkcionise (nove sajle,paknovi novi napred i pozadi).Pisem ovaj post zato sto je pre mene bilo tri R4 a posle mene jos dva.Da li je danas dan za "lov" na ljude koji vole i voze R4?Da li neko ima ideju kome bih mogao da se obratim za pomoc u smislu da prijavim javasluk policije i ljudi na tehnickom pregledu.Zvao sam Generalni inspektorat policije i oni su mi rekli da rad tehnickog prtegleda nije u njihovoj nadleznosti.Ljudi,ogorcen sam!A nemocan!

Renault 4 Alpine Avatar od  San-Sale
    Član od
    06.04.2008.
    Aktivnost
    04.05.2014
    Godine
    40
    Slike
    10

Re: Vanredni tehnicki pregled

Pa napiši žalbu po rešenju, tj. po kazni koju su ti uručili!

Nije stiglo resenje vec priznanica kojom sam obavesten da sam napravio prekrsaj iz cl.226 st.1 tac.32 zobs-a i ici cu kod sudije za prekrsaje.To je u stvari ZAPISNIK O IZVRSENOJ KONTROLI UCESNIKA U SAOBRACAJU-VOZILA.Ne znam sta da radim.Uz to sam dobio i uplatnicu da uplatim vanredni tehnicki pregled vozila 1000 din.

Отиђи одмах сада у АМСС и нека ти ураде комплетан технички преглед и нека ти дају рачин који ћеш наравно да платиш. И са тиме иди код судије за прекршаје..... Ја бих тако радио.....

Munem Avatar od  Italijan
    Član od
    30.11.2007.
    Aktivnost
    09.12.2017
    Godine
    42
    Slike
    1

Odg: Vanredni tehnicki pregled

ako ti je sve ispravno kao sto kazes...oni ce da snose troskove i vanrednog tehnickog i ovog sto si ti uradio....jesi bar zapisao broj tablica ili znacaka policajaca koji su te terali na vanredni

Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''

Da,zapisao sam broj znacke policajca koji me je oterao na vanredni tehnicki.Otici cu sutra posto je vec kasno na tehnicki pregled i uzecu sve sto mi je potrebno za sudiju.Hvala na podrsci!

Renault 4 Alpine Avatar od  San-Sale
    Član od
    06.04.2008.
    Aktivnost
    04.05.2014
    Godine
    40
    Slike
    10

Samo napred, nedaj da te provociraju. SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE!

Citat nemawa kaže:
    Отиђи одмах сада у АМСС и нека ти ураде комплетан технички преглед и нека ти дају рачин који ћеш наравно да платиш. И са тиме иди код судије за прекршаје..... Ја бих тако радио.....
    Dobar savet. Tako bih i ja uradio. Pa da vidimo onda čija je jača

Renault 4 Alpine
    Član od
    16.09.2007.
    Aktivnost
    21.06.2012
    Godine
    43

Misliš da će upaliti?Ipak će proći jedan dan od jednog do drugog tehničkog...
    Daj Bože da ti uspe

Munem Avatar od  Italijan
    Član od
    30.11.2007.
    Aktivnost
    09.12.2017
    Godine
    42
    Slike
    1

Odg: Vanredni tehnicki pregled

a osim toga da su na tehnickom znali da ne postoji ni jedan R4 kome radi savrseno rucna kad je u pokretu....znaci nije to jugo ili ne znam ni ja sta....ona kad auto stoji i kad je povuces mrtvo vezuje...ali u pokretu tesko da ce da uhvati....znaju to na tehnickom...nego se prave blesavi....

Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''

Slične teme

1. Tehnicki pregled pre odlaska na put
    Autor jeja u forumu Ostali problemi
    Odgovora: 8
    Poslednja poruka: 17.07.2009, 21:46

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •