Koji pikap f4 ili f6? Kockasto ili ono slicno kao kod obicne cetvorke?
Koji pikap f4 ili f6? Kockasto ili ono slicno kao kod obicne cetvorke?
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Posto su me neki posetioci ovog foruma kontaktirali preko maila, ako nekog interesuje neki deo slobodno moze da me pita ili bilo sta vezano za 4-ku, posto imam dosta iskustva
Pozdrav
Ja isto trazim masku za zadnje stop svetlo (zmigavci, pozicija, kocnica) za R4 GTL...
E tih maski sa sve gumom okolo ima na najlonu za 200-300 dinara. Ne mogu reći tačno gde ali na onim štandovima u blizini gde se prodaju kola.
Gari :)))
Da li neko zna gde da kupim retrovizore (oba) i gumu za unutrasnju stranu zadnjih vrata?
Niko ti nece pomoci dok se lepo ne predstavisdoram kaže:
http://forum.renault4serbia.com/inde...opic,40.0.html
Poz i bez ljutnje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
......we are the first to program your future......
Da li imate retrovizore (oba) i gumu za zadnja vrata? Koja im je cena?Reno4-delovi kaže:
Pozdrav,dobio sam od poznanika razne delove od R4 a posto mi neki ne trebaju ili ne odgovaraju,zeleo bih da ih prodam...
Levi retrovizor(pocinkovani) solidan,spreman za ugradnju 500din
Zadnja svetla komplet(plastike+nosaci sijalica) 800din
Prenji farovi(jedn kompletan sa polomljenom plastikom za podesavanje) a drugi far bez mehanizma 700 din
Bocna klizna stakla prednje levo sa mehanizmom za otvaranje 500 din ostala bez njega 400 din
Komplet razvodnik sa kablovima i drzacem od TL-a radio,mozda platine treba samo zameniti 1500 din
Karburator od TL-a 1200 din
Filter za vazduh sa nosacem 600 din
Drzac 5-tih vrata 600 din
Metalni poklopac felne 250 din
Imam jos dosta sitnica ako vas interesuje odgovorite ovde
Da naglasim da nisam preprodavac,vec mi ovo stvarno ne treba,a poznanik je rashodovao njegovu 4-ku na otpad,pa mi je ovo dao...
Da li su poklopci felni niklovani?
Filter za fazduh kupujem sa sve nosacem ako je nov?
Da li garantujete za karburator da je dobar?
Ako je sve OK ovo kupujem!