Misliš da se zamotaju u karton da im ne bide 'ladno? Ma jok, šta će im to na -6. Pa nije njima ladno nego su zaglavili...![]()
Misliš da se zamotaju u karton da im ne bide 'ladno? Ma jok, šta će im to na -6. Pa nije njima ladno nego su zaglavili...![]()
![]()
![]()
Zumbuli su zumbuli, a ruža je ruža,
pa da na kraj sveta iznikne.
Isao ja sa devojkom u selo za vikend naravno u Beloj Zmiji. Predeo nalik Valjevskom, ko zna razume me. Put zaledjen al ja kontam moze to. Napred 2 Witere nove, pozadi 4god stare tg621al imaju saru
i krenemo mi tako uzbrdo (put je kaldrma i zemlja kombinacija 5km) Auto malo slajfuje al ide bez broblema e sad ulazim u S krivinu koja je prilicno strma, a okolo sve tragovi kako su izletali, a krenuo i auto pred sam kraj stane, ni da mrdne, kocnica reaguje, drzi ono cudo od WIntere. Polako vratim nazad stavim dzak od 25kg (kupio koncentrat za prasice) na haubu zaletim i izadjem uz tendenciju da zadnji kraj ode u sljivik 2m ispod puta
e onda dodjem do jedne mnooogoo vece uzbrdice, koja i po kisi pravi porblem, naravno ja opet ne zaletim dovoljno iz straha da ne proklizam prilikom motanja i pred sam kraj opet stanem, tu me devojka gurala, sedela na haubi
al nista. Zaustavim auto izadjem i zamalo da se razbijem kakav je led, kao staklo, posle malo muvanja ajd ja opet da probam (dzak sve vreme na haubi) zaletim i na jedvite jade uspem da izadjem, a GOLF 1 koji je naisao moradosmo gurati (napred sava eskimo)
, pri povratku sam na jednoj deonici takodje strmoj, na jednom tocku imao lanac, a drugim sam isao po cistom snegu i auto izasao bez trunke slajfovanja.
Jovana![]()
E zakljucak je da su WIntera gume cudo nad cudima
p.s. na povratku vozim po asfaltu oko 60-70 i auto pocne da se okrece ajd tu ja polako oduzmem gas malo kontre i ispravim, 10m odatle VW Jetta lezi u kanalu na boku, od toga jos 10ak m Fiesta se zabila nosem u kanal (na spoljnoj krivini) i samo vira zadnji tockovi
A da auto je bio opterecen pozadi prilicno
Izvinite al ja vozim R4 sa Winterom... Dovidjenja![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Ju juuu pa sta te cudi, cetvorka je to
Ajd sad svako po dve wintere jedan dzak pa da vidis![]()
![]()
svaka cast...r4 rulzzz![]()
A mogu i četiri wintere i onda vam ne trebaju džakovi. Ali, koncentrat je jeftiniji i bolje prianja. Šalim se malo, svaka čast, rendža zakon
!
Ma samo da nisu celave i vozi...![]()
WhitesnakeKad ne ide naprijed okrenes se i na rikverc obicno uspije
![]()
Znam, al moze napred![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
moj je u nekoj strmoj ulici (kojom ne mogu da silazim peske, a kamoli da se penjem...Gavrilo kaže:
) u bg-u sa mnom i jos trojicom komotno popunjenih u kolima (ukupno oko 350kg) isao uzbrdo u drugoj oko 40-50 na sat.. bez ikakvih problema... a ulica ima nekih... hm... mozda 100 metara...
reno 4 zakon...![]()