ima li neko klimu na renou?
ima li neko klimu na renou?
Koliko ja znam nema ali znam da se razmatraju opcije za klimu...![]()
Ako imas neka saznanja podeli sa nama, znam da moze sa twinga, kosta oko 100-150 jura. Drug ubacio na golfa 2-ku i radi super, ali je stavio auto do auta i prebacivao.
Vise me brine kako vazduh ubaciti u kabinu.
mene vise brine koliko ce da trosi i dali ce moci da ide uzbrdo...
(za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!
Rado bi vidio klimu u cetvorki. E sad, koliko je to izvodivo sa standardnim motorom ne znam, cini mi se da bi previse utusilo motorJednom sam naletio na netu na tipa kako radi restauraciju cetvorke u Burmi ili tako nesto i stavlja klimu od Forda Ka, kako je to zavrsilo ni sam ne znam...
Svi imamo klimu,sve nam se klimaslavce05 kaže:
![]()
![]()
ote mi rec iz usta :DdrMarty kaže:
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Nemacki ADAC je vrsio test na dva istovetna vozila (BMW), napunili su oba do vrha sa gorivom i pustili ih da voze 90km/h do zadnje kapi, onaj sa ukljucenom klimom je prosao 1.7km manje od onog sa iskljucenom klimom.
@Nebojsa> delim sa tobom brigu samo oko ubrzavanja, sto se tice potrosnje misli da 3dcl na 100 ne bi bilo strasno.
@John Doe, ako iskopas nesto vise o tom liku baci link, koristio bi.
Problem je u postavljanju kompresora.
Ja sam cuo da moze od Sparka klima da se ubaci bez problema...Mada pre ubacivanja klime prvo treba zatvoriti sve rupe,nove kedere i izolaziju pa tek onda klima...