Ok. Sutra popodne informacija ovde, a to sve mozemo da zavrsimo i u cetvrtak i u petak, za toliko nece biti nista...![]()
Ok. Sutra popodne informacija ovde, a to sve mozemo da zavrsimo i u cetvrtak i u petak, za toliko nece biti nista...![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Ih sta da bude pa moze rendza i bez amortizera nije to jugo pa da mu otkines trap ako si bez amortizera
A torzije, nemoj da ga tovaris i forsiras, al R4 je to moze on sve!!!![]()
![]()
Ma daj nemoj da mi pricas da ga netovarim. Ma moze on sve da izdrzi samo ga odrzvaj. A torzije su mi pucale dva puta ali obadva puta kada je auto stojao (fala bogu) ja ga ostavim odem spavati a on ujutro legao na rezervnu gumu. Pa sta da se radi uzmi cekic i spic i udri izbijaj i stavljaj nove. Problem je samo prvi put izbiti a posle ide kao po loju.
![]()
![]()
![]()
To moze svakako da se shvati![]()
pa kako ko hoce neka shvati ja nisam mislio nista bezobrazno]
Ma ima ih ovde samo da se pojave il se prave blesavi a po mojoj temi saraju li saraju :)
Salim se ja malo...
Losa vest, amotizere Lip Miki ne moze da nadje, tamo gde ih je nabavljao kazu da ih vise ne dobijaju...(sve je manje delova), sad ti ostaju rekord za 3200 po paru...
I rece mi Miki da ima 2 odlicna zadnje Monroe (polovni, ali kad on kaze da su odlicni znaci da jesu) za 20e...
ZA 20e po komadu ili po paru , sta znam imam lose iskustvo sa tim polovnim amortizerima , gde se nalazi majstor Miki , da vidim te amortizere ako su dobri mozda bi ih uzeo a za prednje cu uzeti nove rekordove
20 oba! A Miki je u zemunu, i veruj mi ne bi on unistio reputaciju za 20e... Ko god je odavde otisao kod njega ja nisam cuo lose iskustvo... Juce ih je skinuo sa nekog i odmah mi javio posto i ja jurim zadnje (al posto ne tovarim kola hocu deCarbon)... Da mu kazem da ih ne prodaje dok ne vidis ako zi stavrno zainteresovan...