ubi' ga korozija...
Prikaz rezultata 1 do 8 od ukupno 8

ubi' ga korozija...

da li sve ovo moze da se lepo zavari, il' da se menja ako moze?

desni tocak:

levi tocak:

pod haubom:

inace, taj nosac desnog tocka mi je pukao juce, ne znam kad... a isao sam do bg-a i nazad danas bez problema... doduse, kacio mi je tocak ono crevo sto vraca benzin iz karburatora i napravio rupicu, al' sam mislio da je to zbog amortizera...
    Powered by Android.
      Vrh

Re: ubi' ga korozija...

Naravno da može, ne postoji ništa na ovom svetu a da ne može da se namesti, ali s obzirom na tvoju situaciju preporučio bih ti da kupiš rendžu u boljem stanju, ovo može da se odradi koštaće naravno i to dobro pa sad ti izkalkuliši pa vidi. Ako radiš sam biće dobro, a za majstora treba ti neko od poverenja jer je posao ozbiljan. Ako mu je motor solidan nađi skoljku ili malo teže šasiju... Lično mislim da ti se ne isplati da radiš popravku jer baš je truo ne samo pozadi nego i napred, trangeljaj dok može, nađeš solidnog a ovog ostaviš za delove...
    Pozdrav!
    Sve što sastaviš raspadne se pre ili kasnije...
      Vrh

Renault 4 Alpine
    Član od
    01.09.2007.
    Aktivnost
    21.10.2018
    Godine
    43

Ako je na ostalim mestima dobar,onda vari,ali ako je svigde takav odma kupuj novi.
      Vrh

uh, ovakvog odgovora kao sto je crvckov sam se i plasio...
    paaa... ima on rupica tu i tamo... to bi najbolje bilo da ga neko detaljno pregleda ko se malo bolje razume... ne znam stvarno sta sad da radim... zao mi da se oprostim od ovog renoa, prirastao mi je za srce...
    Powered by Android.
      Vrh

Znam kako to ide takav je rendžer on svakom ko u njega sedne priraste za srce. Po slikama sudeci to je to što sam već rekao, život je surov ne moraš ga bacati uvek može za delove, sve je u tome da li si spreman da izdvojiš određenu sumu za bolji ili da uložiš popriličnu u svoj, ali bez dobrog majstora to je čisto bacanje para...
    Ako budeš rešio za kupovinu gledaj obavezno ta mesta jer to su mu slabe tačke pogotovo zadnje grede i završeci torzionih nosača...
    Srećno!!!

Govorim ti iz iskustva imam i ja jednog u dvorištu sa istim problemom...
    Sve što sastaviš raspadne se pre ili kasnije...
      Vrh

Renault 4 TL
    Član od
    04.09.2007.
    Godine
    41

Citat d00c4 kaže:
    ... zao mi da se oprostim od ovog renoa, prirastao mi je za srce...
    skoro da smo u istoj situaciji..i na mom dosta ima da se radi...moji nece da ulazu u njega..ja tolikih para bas i ne mogu da izdvojim..jbga..vozicu ga ovakvog pa kud puklo da puklo...
      Vrh

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    29.09.2014
    Godine
    43

PA i moj nije bio u puno boljem stanju,ne ovliko truo,manje(malo) al polako ga dovodim u red...
    Ako imas para,a prirastao ti je uz srce(ko meni),pomalo ga sredjuj....MAjstora dobrog ce da nadjemo....
      Vrh

sto se mene tice, tema moze u lock... auto ide na prodaju onom ko ponudi najvise i pazarim "novog" renoa...
    jbt, ne mogu da verujem da sam ostao bez kola... osecam se k'o da mi je umro neko iz porodice... sto se sad i desilo, u principu...