You tube i ostali klipovi nevezani za 4ku! - Strana 19
Strana 19 od 61 PrvaPrva ... 915161718192021222329 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 181 do 190 od ukupno 604

Re: You tube i ostali klipovi nevezani za 4ku!

Samo za Frka, ljubitelja R4 i Dodž Čardžera

http://www.youtube.com/watch?v=Y80f3...eature=related

Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Jaooo Micooo... Ubit cu te maaajkeee miiii... Taman sam ga zaboravioooo...

Chargera sam, kao i Plymouth Baracudu, Mercurya i Shelbya imao prilike vidjeti i cuti uzivo. To je bilo prije kojih desetak godina, ali jos uvijek kad zatvorim oci i samo se maaalo malo prisjetim toga trena najezim se k'o dikobraz!!! Na tom kupu je bio i Superbird - auto koji ostavlja bez teksta na slikama a kamoli u zivo...

http://www.kurator.org/wiki/data/hac...-superbird.jpg

Takav sam autic imao kao klinjo klinjavi i mislio sam da je to neki izmisljeni auto - tipa neka izmisljotina... Pa sam ga vidio u filmu pa sam i dalje mislio da je to neka fantazija. Tek kad sam ga uzivo vidio kao da me je netko opalio letvom po glavi... Jos dan-danas ne vjerujem da je netko imao, oprostit' ce te mi na izrazu, muda napraviti takav bolestan auto sa takvim boooleesnim dizajnom...
    Charger, Baracuda, Superbird i Shelby su bili restaurirani i picnuti do zadnjeg detalja... Glanc glanc glancglancglanc glanc... Bio je jos Trans-Am i jos par razvaljenih 'kanti' (za koje bi dao desni testis, da budem malo prost, ali fin... Dama na forumu neka oprosti... ) s kojima su kaskaderi radili vratolomije, ali Charger... Baracuda...
    Shelby... Ostalo mije u sjecanju kad je penjao Chargera na kamion. Visina kamiona kojih metar, mozda i vise, nije bitno... Postavili neku rampu duzine kojih 4, 5 metara otprilike... I po takvom usponu, kosina do boli penje tip Chargera...
    Zvuuuukkkk... Charger na minimumu i tip cilja rampu... Blo-bloblo-blo b-blo... I nacilja... I auto samo maaaalooo malo digne okretaje, kao da je zatrokirao blo-bloBLOOBLOB-B-BLLLOOblo-b-blo i popne se gore beeezzz trunke turiranja bez trunke kvacila... bez da je auto osjetio taj uspon... To vam ne mogu opisati...
    Inace postoji brrrdo filmova sa Chargerom u glavnoj ulozi, od Bulitta (Steve McQuinn) on je vozio Shelbia, Tocka nestajanja - Vanishing point (Vigo Mortensen) pa do ovoga sto mi je Mico sad natrljao sol na ranu... Zato i jesam napisao hillybilly jer je uvijek tematika u filmovima da se negdje na jugu SAD-a ganjaju neki negativci ili policajac sa svojim privatnim autom. Ne sjecam se kako se zove taj film, ali je bila neka spika kao svi love neke badguyse i cude se gdje je glavonja Sheriff, a on olfa sa svojim privatnim Chargerom ih ceka u zasjedi. Vadi ga van iz garaze a na braniku naljepnica: 'Wife - YES, Children - MAYBE - Dodge - NEVER!!!''
    Imali smo namjeru u Tristaca (za kojeg se ispostavilo da nema papira!!! ) ubaciti motor 2,0 iz Fiata 132 TC i ofarbati ga u boje Generala Lea. Doslovce sa juznjackom zastavom na krovu...
    Tako da Mico... pogodio si u zicu da i nemas pojma koliko...

I jos samo jedna stvar za sve seljobere maloumne, parajlije bez ukusa i kako vi u Srbiji kazete POZERE!!!

Americki muscle car (osim restauriranih Chargera, Baracudi Superbirda i jos nekolicine stvaaarniihhh muslecara... ) u takozvanom solid shape-u odnosno u dobrom stanju dode kojih tricavih par milja dolara... Restaurirani primjerci u vrlo dobrom stanju recimo kojih desetak milja Dolara. Restaurirani Charger ili koji drugi bolid ipak dode kojih 30-ak milja dolara... Sta zelim reci...
    Moj je sef - seljober kojemu je Merdeces jedino sto 'priznaje od autiju' kupio sad nedavno glanc novog ML-a ili kako se vec to trotonsko dubre od dipa zove - najnoviji Mecin 'dip' za para milion i jos malo. Za samo pola tih novaca mozes iz fotelje, bez da se mrdnes i da se namucis sekundicu nazvati i naruciti Chargera ili neki drugi boooleesni americki auto. Frend i ja smo racunali da za cijenu jednog X5 bez beda vozis uredno registriran muscle sa pravih zivotinjskih 7 i nesto milja kubika, 400-tinjak konja i okretnim momentom kao tri V10 Tuarega... I bas me interesira za kim bi se prije okrenuli ljudi - ako vec kupuju takav auto zbog paznje i statusa!!!
    Eto toliko... Necu vise - ljut sam ko pas sad...
    Jooj Micoooo... Sto si dirnuo u osinje gnijezdo... Jaoooo...
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Savooo... Ovaj film sa Peter Fondom odnosno sa Zutim Chargerom je bio bas nedavno na Hrvatskoj televiziji...
    A drugi filmic imam na hardu pod imenom Crveni, izlazi iz garaze... E sad samo zamisli kako je to uzivo kad tip pored tebe, dok je auto u pokretu samo stisne gas, probije ti bubnjice i okrene zeludac dok se bubrezi od straha sakriju iza slezene i oba dva zadnja kotaca pod blokadom diferencijala ostave trag da mislis da su na cesti crni lezeci policajci...

Ili Tuareg V10 TEEEDEEEIIII... Mislim ono... Heeelooouuuu...
    Jao majko da mi je paaaaraaa...

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    18.05.2016
    Godine
    43

Hehehe i ja sam ga gledao na hrt pre neko vece pa sam se podsetio,a kako bi stao sa takvom makkinom pored nekog takvog papana,kao taj tvoj u emelu pa jos ako je u onoj najgoroj pozi ,znate svi ono kad jednom rukom drze volan i nakrivljeni su na desnu stranu (brzi cvikeri se podrazumevaju),prvo bi ga pitao druze jel te bole ledja ,a onda ko sto kazes bloblbolbloblbolbob i nema me

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Ako Krnjo sa rednim sestakom od tri litre od frenda Majka plijeni paznju na semaforima onda mozes samo zamisliti sto radi big blok V8 ... Krnjo se zaljulja kad ga naturiras... I drzis mu gas i kocnicu istovremeno i cekas zeleno... To sam obozavao raditi ekipi zemljobera u ''bijesnim'' kabrioloetima tipa Audi 80 cabrio Bljuuuvvv CC Pežole i tatin sin sa frendom i dve sponzoruse... Nikad necu zaboraviti cetiri nadobudna pastara (Talijana) u BMW-u 325 kabriu kad su mi se nagurali ispred mene na izlasku sa tzrajekta... Ja sa kombijem ispred njih i burn out kao ono 'Evo vam otkaz'... Tada skuze da kabrio i nije neko sretno rjesenje...

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Citat frik-ri kaže:
    Ako Krnjo sa rednim sestakom od tri litre od frenda Majka plijeni paznju na semaforima onda mozes samo zamisliti sto radi big blok V8 ... Krnjo se zaljulja kad ga naturiras... I drzis mu gas i kocnicu istovremeno i cekas zeleno... To sam obozavao raditi ekipi zemljobera u ''bijesnim'' kabrioloetima tipa Audi 80 cabrio Bljuuuvvv CC Pežole i tatin sin sa frendom i dve sponzoruse... Nikad necu zaboraviti cetiri nadobudna pastara (Talijana) u BMW-u 325 kabriu kad su mi se nagurali ispred mene na izlasku sa tzrajekta... Ja sa kombijem ispred njih i burn out kao ono 'Evo vam otkaz'... Tada skuze da kabrio i nije neko sretno rjesenje...

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    18.05.2016
    Godine
    43

Ja i drugar 2006 na doceku gumball vozaca

http://www.youtube.com/watch?v=AFO3rWBzlRo

Renault 4 Alpine
    Član od
    16.09.2007.
    Aktivnost
    21.06.2012
    Godine
    43

An ana nanana wrrrrrrrrrrrrrrm

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Evo 'iskopao' sam sa starog back-upa jedan filmic kojeg sam prije nekog vremena obecao svekolikoj sarenoj ekipi cijenjenog Renault4Serbia sajta.
    Malo o kopanju... Malo o rasljarenju... Malo o medici i ostalom 'zakopanom blagu'. Tek tako da se vidi moja 'strast za kopanjem' kako je netko rekao, a netko sumnjao.

Moja malenkost - Frik na Bjelolasici.

http://www.youtube.com/watch?v=G8bwU7mRzdU

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    18.05.2016
    Godine
    43

Frik from Rijeka

[move]RESPECT[/move]

Slične teme

1. Odgovora: 6
    Poslednja poruka: 12.08.2013, 11:51
  2. Klipovi
    Autor Whitesnake u forumu Ostala Reno vozila
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 25.03.2010, 00:34
  3. R4 Vs Ostali!
    Autor MIRKO 5 u forumu Arhiva
    Odgovora: 14