Sinula mi jos jedna luda ideja a to je:da napravim sendvic patos.
Posto sam video danas da mi je patos vec poceo da propada na par mesta(lista se kao ruza) dodjoh do ideje da to sto je propalo lepo posecem i zavarim,ali da preko postojeg patosa zavarim novi lim a da izmedju ta dva lima stavim izolaciju i to onu sto se fabrici nalazi na patsu ali sa unutrasnje strane(kabinski deo)E sada tu postoji jedan mali problem a to je da je ta izolacija debljine oko 5mm pa ce donji lim da bude malo ispupcenjiji barem ja tako mislim.
A onda to sve lepo izolujem bodijem ili nekim drugim izolatorom odozdo,a u kabiski deo prvo nalijem bitumen pa onda onu fabricku izolaciju stavim preko,pa etison i na kraju patosnice.
I jos nesto,saznao sam od vrlo pouzdanog lika da je najbolja izolacija kada se napravi od stiropora i benzina,a recept je sledeci u benzin se stavi stiropor to otstoji preko noci,stiropor se rastopi u benzin i dobije se kako on kaze najbolje izolaciono sredstvo.
Јесте друже ако тиме премазујеш кров на кући ипак мораш узети у обзир да се патос на аутомобилу увија и ради тако да не знам баш колико ће то да буде паметно решење