Evo da nisam uzalud slikavao
![]()
Evo da nisam uzalud slikavao
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Dali su ovo slucajno felne s Vectre-Kalibre?....
Mnogo je dobar, to je poslednji model cini mi se...steta sto ih nema dosta...pitam se koliko bi trazio za njega...????
(za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!
Lepa alpina, samo ovo je a610 ili ti noviji model :)
Ja sam u Nishu video pre jedno tri-cetri godine a310 crveni u srednje zalosnom stanju...
Turbos make torque,and torque makes fun
Nedavno sam skinuo s neta stari Top Gear,znaci oko 93ce:)...testiraju upravo ovu Alpinu...:)...naravno, Jeremy uvek nesto mora da prok...nja:)
Uzasno me nervira! E ako bilo ko ima bilo kakvih snimaka Rally osamdesetih tacnije grupa B (grupa smrti, Audi s1, Lancia Delta) samo neka kaze odma dolazim...![]()
U, choveche, ne mogu da verujem da pratish TOP GEAR. Kakva emisija... Alal vera.Whitesnake kaže:
Serz
Tajni savetnik KV kru
ebaga zeznuh quotaciju. daklem: U, choveche, ne mogu da verujem da pratish TOP GEAR. Kakva emisija... Alal vera.NebojsaR4 kaže:
Serz
Tajni savetnik KV kru
Pa ja ne znam ko ne prati TOP i FIFTH...imam sve od njih do sada, a bas mi je interesantno da skidam one stare od 91 92 93...:)...testiraju automobile koji su aktuelni u Srbiji...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P pratim i ja Serz!![]()
Nego Nebojsa donosi te snimke u Srbiju da presnimim, da ne trosim gigabajte za dzabe, toliko cu da se strpim!
![]()
![]()
Vazi,donosim ti sve, al ce se narezes...:):):) 9 sezona, plus jeremy filmovi sto radi preko leta:)...plus ovi 91' Top Gear...uuu, i zaboravio sam i Fifth Gear...
A imenjaka ti Evansa???...moze i to:):):)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()