Pa cetvrta brzina kad konstantno vozim nekom brzinom npr 90kmh. Kad cimam levo desno onda se ne cuje? A menjao sam lezajeve skoro(mozda mesec dana)...A osovinu su mi vadili dosta puta i dosta puta sam gledao kako mi curi ulje iz menjaca dok je osovina napolju,pitao sam majstora on je rekao nije to nista,a napravila se povelika barica,ali nisam rekao majstoru da sam menjao lezajeve drugde te on verovatno ne zna da je dosta iscurelo?Od kako sam menjao paknove,manzetnu,kugle,kraj spone,nastavak letve,itd...Auto mi extra zanosi kad kocim
I ja mislim da se od toga sjebao trap i da mi se zbog toga cuje? Ali opet to je samo moje misljenjeNego,tockovi nemaju lufta jer je sve zamenjeno napred sem letve volana. Ja imam neku svoju sliku toga,kad se zagreje neki deo(zglob? Menjac?....) on pocinje da se cuje, ja kad stanem par min pored puta i nastavim on se ne cuje neko vreme i onda opet?
![]()
![]()
![]()
![]()

Od kako sam menjao paknove,manzetnu,kugle,kraj spone,nastavak letve,itd...Auto mi extra zanosi kad kocim 
Nego,tockovi nemaju lufta jer je sve zamenjeno napred sem letve volana. Ja imam neku svoju sliku toga,kad se zagreje neki deo(zglob? Menjac?....) on pocinje da se cuje, ja kad stanem par min pored puta i nastavim on se ne cuje neko vreme i onda opet?