Trenutno nisam pri parama pa mogu da zaboravim na majstora do plateElem,pre neko vece isao sam do Ugrinovaca i kad sam isao ka tamo sve je bilo ok
,ono 100-120 kmh bez problema,kad sam se vracao isao sam oko 80-100kmh i od jednom odvratan zvuk,kao da se drlja nesto
Probam lagano da pritisnem kocnicu ono i dalje tako,cimnem volan levo-desno ono prestane na sec i onda nastavi...Sta to moze da bude? Bila mi je pukla manzetna i vozio sam tako oko 6 meseci,i skoro sam zamenio(znam,strasno
) Zamolio bih vas da mi kazete sta da radim? Jer nesto strasno ili moze da izdrzi jos nekih 20-ak dana?
![]()

Elem,pre neko vece isao sam do Ugrinovaca i kad sam isao ka tamo sve je bilo ok
,ono 100-120 kmh bez problema,kad sam se vracao isao sam oko 80-100kmh i od jednom odvratan zvuk,kao da se drlja nesto
Probam lagano da pritisnem kocnicu ono i dalje tako,cimnem volan levo-desno ono prestane na sec i onda nastavi...Sta to moze da bude? Bila mi je pukla manzetna i vozio sam tako oko 6 meseci,i skoro sam zamenio(znam,strasno
) Zamolio bih vas da mi kazete sta da radim? Jer nesto strasno ili moze da izdrzi jos nekih 20-ak dana?
Stajao sam vishe putao od Ugrinovaca ka BG jer nisam zeleo neka veca ostecenja a i nije mi bilo svejedno
Nego,tockovi nemaju lufta jer je sve zamenjeno napred sem letve volana. Ja imam neku svoju sliku toga,kad se zagreje neki deo(zglob? Menjac?....) on pocinje da se cuje, ja kad stanem par min pored puta i nastavim on se ne cuje neko vreme i onda opet?