Nešto me zeza rendžer...ujutro prilikom prvog paljenja, na auspuh dimi ko blesav a na iberlauf izlazi dim, i jako loše i nemirno radi. Kad se auto zagreje, pali na pola ključa, i više ne dimi na iber i auspuh. Kompresija je dobra. Isto tako primetio kad je auto zagrejan i kad mu naglo dodam gas on se odmah zagiši i hoće da se ugasi, kad mu postepeno dodajem gas onda ide lepo i fino povlači. Probao sam sam da to odklonim i zamenio mu nove svećice (Super Bosna sa tri pipka) stavio novu ruku i razvodnu kapu, nove Valeo platine (sam podesio platine),nov filter za vazduh, novu iglicu za dovod goriva na karburator. Ulje i filter sam zamenio ali to nema veze sa ovim.Kad motor radi na leru, u delu motora koji je blizu kabine, čuje se čudan zvuk. Inače motor je suv ko barut.
Šta me to zeza?

),nov filter za vazduh, novu iglicu za dovod goriva na karburator. Ulje i filter sam zamenio ali to nema veze sa ovim.Kad motor radi na leru, u delu motora koji je blizu kabine, čuje se čudan zvuk. Inače motor je suv ko barut.