ok
!Pa ovog novog nameravam da sredim isto kao i drugi,samo sto bi tu stavio taj platneni krov,ali ja mislim da cu i onog predstaviti na mestu za predstavljanje
![]()
ok
!Pa ovog novog nameravam da sredim isto kao i drugi,samo sto bi tu stavio taj platneni krov,ali ja mislim da cu i onog predstaviti na mestu za predstavljanje
![]()
Suti presjece meSerž kaže:
![]()
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Sto se tice krova to je to,samo ti fale aluminijumske 4 sine, koje dolaze sa donje strane, one su isprofilisane tako da s ene mogu zameniti samo obicnim trakama od aluminijuma.
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
@Whitesnake:
Ma fali i prednja leva aluminijumska felgna čoveče![]()
Ih, nema veze, bitno je da mu na tablicama stoji "JA".... Podseti me na I robot, I Whitesnake, I Phone, I krov_platneni krov....Attila kaže:
ZImske gume su na celicnim felnama zobog lupanja o ivicnjake i ostale cvrste prepreke :)
Kontam da je na drugoj slici Rendza na nagibu, ali nesto mi se brate mnogo pokrivio![]()
sigurno je opet onaj mrmot Sawazalego i zaspao unutra pa se zato Rendza vise krivi...
Snake jesi siguran da nisi zaboravio da ga probudis![]()
![]()
![]()
Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!
Concentration, réflexion, action!
Evo, ovako da s eprvo zahvalim Mileni na nalepnici
A onda da ne bude da samo Vlada LaKvatrelele kupuje nove delove, nadje se tu jos po nesto...
Doduse jednom je montiran, ali u sustini nov je![]()
Opa-La! :D Pa di si ovo našao, svaka častŠta nam je još ostalo, da nađemo ganc nov motor i možemo u penziju!?
Sa ovim novim karbom ima da proizvodi benzin!
![]()
Gari :)))
Nov motor nije problem da se nađe, košta 350€.
Snejk, i šta sad!? Hoćeš da kažeš da si diplomirao, pa ako jesi neka ti je na čast i želim ti sve najbolje i da se što pre zaposliš u Renou, a ne kao onaj moj drug Sava što radi u Fijatu da se zaposliš u FiJatu......![]()