Ja i drugar smo iz dosade dosli na ideju da stavimo H4 sijalice u rikverc svetla...Meni ta svetla nisu radila od kako sam uzeo mog ljubimca,prekidac u menjacu mi je crkao tako da smo stavili na dugme.Plastika dobro podnosi toplotu sijalice i mislim da tu nece biti problema.Imali smo problema sa masom tako da smo u par navrata hteli i da odustanemo a i hladnoca nas je ubijala.
Trenutno nisam pri nekim parama pa se zezam sa sitnicama,a cim padne neki kesh idu neke ozbiljnije popravke.Eto toliko...
![]()

Plastika dobro podnosi toplotu sijalice i mislim da tu nece biti problema.Imali smo problema sa masom tako da smo u par navrata hteli i da odustanemo a i hladnoca nas je ubijala.
Trenutno nisam pri nekim parama pa se zezam sa sitnicama,a cim padne neki kesh idu neke ozbiljnije popravke.Eto toliko...

Citat

Verovatno ce se vecina smejati
Uzeo sam fazu od grejaca zadnjeg stakla i stavio sijalice na to,a na tabli je prekidac fabricki za grejac? Sta moze da strada i sta da promenim? Ne iskace osigurac niti se greje prekidac koliko sam primetio...

cybertel proveri mail ako ti nije problem...Sto kaze Whitesnake,tako cu i da ostavim,i onako ih na kratko palim samo po potrebi...