ako ima neko razvodnik u dobro ocuvanom stanju,,javi se,,pozdrav
ako ima neko razvodnik u dobro ocuvanom stanju,,javi se,,pozdrav
broz
Imam ja isprawan.Skinut sa mog pre neki dan.Isprawan,nego sam menjao swecice,ruku,i kapu,posto nisam od kako sam ga kupio...
Moj br je 0646174240...Pa se jawi.Ja sam Nemanja,iz Bg-a sam
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
hvala ti,,nego me interesuje,,koliko ti je mator razvodnik,,i potrosnja sa njim,,pozdrav i cujemo se?/
broz
italijan, a sa koijim razvodnikom ces ti da vozis? sto ga menjas?
Rodni : iskreno da ti kazem,maximum 9 po bg guzwama,a isao na otworenom ispod 7,al ja ga gazim bas.
@mića : promenio sam kapu,ruku,swecice,i trebam filtere za goriwo...Hocu da mu spustim potrosnju ispod 8 u gradu ( znam da je sa mojom woznjom tesko.. ) inace iz njega je skinuta femsa kapa ako to nesto znači....
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
A jel covek trazi kapu ili ceo razvodnik? Jel si siguran da imas to sto mu treba.
Aj navrati kad budes u prolazu, castim te filterom za benzin![]()
vazi mico...dolazim..... :D bash to mi treba
imam i ja 3 razvodnika za renoe i sva tri su razlichita: duselie,marshall i ne mogu da se setim treceg..
R4- LEGENDE DES RUE PARISIENE
jos uvek potreban razvodnik ali u sto boljem stanju,,pozdrav i hvala.
broz
Imam razvodnike,prochitaj postove....zovi na 064/2771177...Sale!rodni231 kaže:
R4- LEGENDE DES RUE PARISIENE