bice zato sto nema petu...
bice zato sto nema petu...
Peta nije toliki problem, nego polozaj rucice, navikao sam se posle toliko godina, ali opet ,mogo bi bilo bolje da je rucica na podu.
Plin je za kuvanje, dizel za lozenje, a benzin za voznju.
E al ovakav ima svoje privilegije!recimo kad sa jednom sedista prelazis na drugo itdDriver kaže:
...
To si u pravu, kod TL-a je jos bolje, kod GTL-a smeta malo konzola za radio.![]()
Plin je za kuvanje, dizel za lozenje, a benzin za voznju.
Redovno udarim nogom u tu konzolu...Meni je extra sto je menjac gore,nekako mi je smekerski,ono fora jedna ruka na volan druga na menjac jedna noga na gasu a druga na pragu od vrata i krstaris...![]()
Meni je mnogo "ergonomskije" odnosno prirodnije da je manjač gore nego na podu. Stvar ukusa, pretpostavljam. A koliko vidim dobar deo modernih automobila sve više podiže menjač.Driver kaže:
Tajni savetnik KV kru
istina, svi sada pomeraju menjac na konozlu...to je trend....manje ruka putuje, mozes da odmaras ruku...plus...u reliju i u auto trkama je uvek tu menjac ...serz kaže:
![]()
(za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!
NaravnoSloba87 kaže:
Kad je na podu dodiruješ joj kolena a kad je gore onda...
![]()
![]()
na renou 4 sve je 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najjaca stvar kod Renolirarija je to sto su ti stakla sva ravna i nadohvat ruke! Operes ih za sekundu i pol!!! Pogotovo prednju sajbu sa unutarnje strane!!!![]()
![]()
Na svim drugim autima je to vise sat joge i thai chia; bar tako izgleda kad pokusavas sa krpom obrisati sve i jedan kut sajbe!!!
![]()
![]()
Ali ipak mi je najnajnajjaca stvar kod Renoguara kad dodes na parking i mjesta ni za lijek. ALI NI ZA LIJEK!!! I dao bi i bubreg i jetru i slezenu da se parkiras ali nema mjesta jer je debilima najjaci sport parkirati na dva mjesta!!!
I onda nades nekog takvog naherog, bezobraznog, sakatog po pitanju ljudskih manira i prometnog bon-tona, neodgovornog boli-me-ona-stvar-za-druge kretena koji je svoj ''bijesni'' stroj, vecinom kakav nasminkani BMW, Golf ili obavezno kakav terenac (tocnije ''terenac'' odnosno sminkerski SUV) parkirao preko crte i ostavi mjesta niti za Smarta!!!
E tada dolazi Zlobamobil do izrazaja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Korak prvi: Stanes, otvoris bunker i samo ga zatvoris pazeci da se ne zakljuca
Korak srugi: Najpreciznijim filigranskim manevrom uguras Zlobamobil do bijesnog stroja, pazeci da si UREDNO NA SVOME PARKING MJESTU!!!
korak treci: Lijepo, nonsarlantno, ko gospodin izades kroz bunker (tu dolaze mnoge prednosti Katre kao sto je mjenjac na tabli i slicno![]()
![]()
zalupis bunker i voila... Ti lijepo parkiran a ti sako sakavi udi u ato kako znas!!!
![]()
![]()
![]()
Znam da ce mnogi reci 'Steta da ti lupi auto...' ali zato ako imas digitalac lijepo poslikas 'situaciju' okacis mu cedulju na sajbu i diskretno mu das do znanja da si mu zapamtio tablicu!!!![]()
![]()
![]()
![]()
I na kraju krajeva... uno je manja steta meni na mome Limomobilu nego na njegovom supersminka metalic laku.
Katramobil - fight the power!!! Power to the raja i-sima!!!
P.S. Jos kad vidis kretena kako ne moze u svoju tvrdavu od 150 iljada Eurica...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
...'' (M.Oldfield;Five miles out)