Šta vam se najviše a šta najmanje svidja kod renaulta 4? - Strana 4
Strana 4 od 7 PrvaPrva 1234567 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 31 do 40 od ukupno 67
    Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    29.09.2014
    Godine
    43

Re: Šta vam se najviše a šta najmanje svidja kod renaulta 4?

bice zato sto nema petu...

Peta nije toliki problem, nego polozaj rucice, navikao sam se posle toliko godina, ali opet ,mogo bi bilo bolje da je rucica na podu.
    Plin je za kuvanje, dizel za lozenje, a benzin za voznju.

Citat Driver kaže:
    Peta nije toliki problem, nego polozaj rucice, navikao sam se posle toliko godina, ali opet ,mogo bi bilo bolje da je rucica na podu.
    E al ovakav ima svoje privilegije!recimo kad sa jednom sedista prelazis na drugo itd ...

To si u pravu, kod TL-a je jos bolje, kod GTL-a smeta malo konzola za radio.
    Plin je za kuvanje, dizel za lozenje, a benzin za voznju.

Redovno udarim nogom u tu konzolu...Meni je extra sto je menjac gore,nekako mi je smekerski,ono fora jedna ruka na volan druga na menjac jedna noga na gasu a druga na pragu od vrata i krstaris...

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Citat Driver kaže:
    Meni je mnogo "ergonomskije" odnosno prirodnije da je manjač gore nego na podu. Stvar ukusa, pretpostavljam. A koliko vidim dobar deo modernih automobila sve više podiže menjač.
    Tajni savetnik KV kru

Citat serz kaže:
    Citat Driver kaže:
    Meni je mnogo "ergonomskije" odnosno prirodnije da je manjač gore nego na podu. Stvar ukusa, pretpostavljam. A koliko vidim dobar deo modernih automobila sve više podiže menjač.
    istina, svi sada pomeraju menjac na konozlu...to je trend....manje ruka putuje, mozes da odmaras ruku...plus...u reliju i u auto trkama je uvek tu menjac ...
    (za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!

Renault 4 Alpine
    Član od
    16.09.2007.
    Aktivnost
    21.06.2012
    Godine
    43

Citat Sloba87 kaže:
    Citat Driver kaže:
    E al ovakav ima svoje privilegije!recimo kad sa jednom sedista prelazis na drugo itd ...
    Naravno Kad je na podu dodiruješ joj kolena a kad je gore onda...

Renault 4 GTL
    Član od
    01.04.2008.
    Aktivnost
    04.12.2013
    Godine
    31

na renou 4 sve je 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Najjaca stvar kod Renolirarija je to sto su ti stakla sva ravna i nadohvat ruke! Operes ih za sekundu i pol!!! Pogotovo prednju sajbu sa unutarnje strane!!! Na svim drugim autima je to vise sat joge i thai chia; bar tako izgleda kad pokusavas sa krpom obrisati sve i jedan kut sajbe!!!

Ali ipak mi je najnajnajjaca stvar kod Renoguara kad dodes na parking i mjesta ni za lijek. ALI NI ZA LIJEK!!! I dao bi i bubreg i jetru i slezenu da se parkiras ali nema mjesta jer je debilima najjaci sport parkirati na dva mjesta!!!

I onda nades nekog takvog naherog, bezobraznog, sakatog po pitanju ljudskih manira i prometnog bon-tona, neodgovornog boli-me-ona-stvar-za-druge kretena koji je svoj ''bijesni'' stroj, vecinom kakav nasminkani BMW, Golf ili obavezno kakav terenac (tocnije ''terenac'' odnosno sminkerski SUV) parkirao preko crte i ostavi mjesta niti za Smarta!!!

E tada dolazi Zlobamobil do izrazaja.

Korak prvi: Stanes, otvoris bunker i samo ga zatvoris pazeci da se ne zakljuca
    Korak srugi: Najpreciznijim filigranskim manevrom uguras Zlobamobil do bijesnog stroja, pazeci da si UREDNO NA SVOME PARKING MJESTU!!!
    korak treci: Lijepo, nonsarlantno, ko gospodin izades kroz bunker (tu dolaze mnoge prednosti Katre kao sto je mjenjac na tabli i slicno zalupis bunker i voila... Ti lijepo parkiran a ti sako sakavi udi u ato kako znas!!!

Znam da ce mnogi reci 'Steta da ti lupi auto...' ali zato ako imas digitalac lijepo poslikas 'situaciju' okacis mu cedulju na sajbu i diskretno mu das do znanja da si mu zapamtio tablicu!!!

I na kraju krajeva... uno je manja steta meni na mome Limomobilu nego na njegovom supersminka metalic laku.

Katramobil - fight the power!!! Power to the raja i -sima!!!

P.S. Jos kad vidis kretena kako ne moze u svoju tvrdavu od 150 iljada Eurica...
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Slične teme

1. KUPOVINA RENAULTA 4
    Autor gorchilo u forumu Kupujem
    Odgovora: 96
    Poslednja poruka: 21.02.2014, 13:54
  2. Pozdrav svim ljubiteljima RENAULTA 4
    Autor Milos R4 u forumu Predstavljanje
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 25.12.2012, 13:25
  3. Prospekt o 50 godina Renaulta 4
    Autor renault 4 tl 1981 u forumu Café