Vicevi - Strana 57
Strana 57 od 90 PrvaPrva ... 74753545556575859606167 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 561 do 570 od ukupno 892

Tema: Vicevi

Re: Vicevi

Kako da udvostručiš cenu Yuga?

Sipaš mu 20 lit. goriva...

Ako nije mnogo?

Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Neki dan se nasao sa jednim staaaarim poznanikom... Nismo se vidjeli sto godina... I krene spika o svemu i svacemu i dotaknemo se teme pandura i ''njegovog malera'' s njima...
    Ukratko, prije je u Rijeci bilo ''moguce'' skrenuti na Korzo kod Hambija (tada skoro najbolji hamburgeri u okolici...), ali je lijepo stajao znak zabrane. I znali su tamo stajati drotovi i kaznjavati, a sve radi glupana sa nekim ulicnim trkalicama sa pet subwoofera i dok krme po burgerima drndaju muziku na sav glas. Plus sponzoruse, naravno... I radi takvih debila, koji navuku drotove, svako malo su tamo stajali i kaznjavali skretanje.
    E sad... Cemu sve ovo... Zato jer nekoga nisu NIKADA, ali NIKADA kaznili dok su ovoga moga pajdu strefili bar pet puta, IAKO JE NAJMANJE OD SVIH NAS TAMO SKRETAO!!!
    I sjetimo se par anegdota...

1.) Skrece pajdo, a pandur stoji. Ne vidis ga prije no skrenes, a tada je kasno... Lizaljka vec radi...

''Dobro vece... Vozacku i prometnu...'' a njemu moj pajdo:

''Neeeemoj maaaajstore... Evo samo smo...'' i ne stigne dovrsiti recenicu, a njemu pandur hladno, ne dizuci pogled, onako ispod sapke:
    ''Majstoreee..?!?! Ti ja licim na vodoinstalatera...?!?!''

2.) Opet on vozi, jednom u nikad sto bi e reklo, skrene pajdo iako se necka i za cudo bozje nama pandura. Mi po klopu, kad uleti frend i kaze: ''Pise ti kaznu...''
    Izade ovaj pajdo nesretni van i kaze:
    ''Neeemojte moliiim vas... Evo, cak am stavio SVA CETIRI samo da nabrzinu...''

A pandur kaze:'' Sva cetiri??!?! Pa to znaci da vam zadnji lijevi ne radi... A ja sam mislio da ste dali desni zmigavac...(stajao je pored vozackih vrata...)'' i drmne mu jos koju kintu za neispravni zmigavac...

3.) I najjaca... Skrene pajdo i opet lizaljka...

''150Kn za nepostivanje znaka...'' Pandur vec zna kaznu a frend sa suvozacevog sjedala kaze:
    ''Neeemojteee, molim vaaas.. Evo smo po Cheseeburger...'' a pandur mu kaze:
    ''Samo chesee..?!?! Onda 166... meni 150, na pultu 16...''

Evo, pas bio ako lazem... Pajdo baksuz...
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Zašto se vozači Alfa Romea ne pozdravljaju? Pa vide se svaki ponedeljak na servisu

Bez uvrede bilo kome, jerbo moja dva klinca voze i kune se isključivo na Alfu, a stari u Carici.
    hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Renault 4 Alpine
    Član od
    23.02.2009.
    Aktivnost
    22.08.2013
    Godine
    37

alfa 33
    ko tenk
    da bi je cero 6 sati moras je 8 sati mehanicirat
    zakon
    Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
    da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
    U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Joj sto bi vas sve postrojio , pa usi navukao, pa vam pokazao sto su TALIJANI radili jos daaaavnih 20-ih i 30-ih godina... (ovo sa usima je SALA da se razumijemo, nisam bijesan, samo se salim... ) Viseventilska tehnologija, duple bregaste, visokoturazni motori, upotreba ne aluminija, nego TITANA i BERILIJA
    Pa vam onda pokazati sta su Alfe bile 50-ih, 60-ih i 70-ih... To sto je sve postao vic, da ne bude bas 80-ih po cemu su danas Alfe ''poznate'' to je drugi par rukava. Ne sudi se marka automobila po takvim kriterijima... Djodjilije... Trebas jos puuuno kačamaka i to sa drvenom zlicom popapati da sudis sa ovakvim izjavama. Ne shvati me krivo, ne prozivam te niti te vrijedam... A ponajmanje prijetim.
    Ufff... Sto mrzim nepravdu, a pogotovo vadenje stvari van konteksta... Kao danas u mojim novinama Novom Listu... Hvalospjev Audiju na NJEGOVOM famoznom TDI motoru kao PRVOM autu sa TDI motorom. Maaa neeemojjj... Fiat Croma TD id (injecionne diretta) je bio prvi auto sa dizelskim motorom sa IZRAVNIM UBRIZGAVANjEM.
    Ajde... Brzo citajte ovo prije no sto admini ovo izbrisu, a ja sam sebi dajem opomenu... Sta cu kad mrzim nepravdu. A pogotovo u povijesti automobila.
    Ali da je sala dobra na racun Alfista.. Bome je doooobraaa...

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking

Renault 4 Alpine
    Član od
    23.02.2009.
    Aktivnost
    22.08.2013
    Godine
    37

Vidi Frik ja prihvatam svoje neznanje. Ali prihvati i ti cinjenicu da se pomenuta alfa 33 koja je napravljena da bude ko fol neko vozilo za malo jacu voznju, pa dobro moze se malo jace voziti ali je svakako moras gedorat svako malo.
    nisam ja kriv sto sam rodjen krajem osamdesetih pa znam tu alfu a ne neku iberkul o kojoj ti pricas, inace ona alfa ajkulica iz onog hofmanovog il cijeg vec filma, e to je auto
    Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
    da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
    U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Dosta

Evo jednog koji me je doooobro razveselio neki dan...

''Staaaaa Chuck Norris??!?! On je truba!!! SpuzvaBob Skockani je zakon!!! ON ROSTILJA POD MOREM!!!''

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Sta je to:

''Malo, zeleno, ima tockove, raste po svuda?!?!''

Trava,a za tockove sam se salio...

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Zaustavi se bus u Brckom i sofer kaze:
    ''Brcko... Krecemo za pola sata... Mozete popiti kavu ili otici na WC ili pojesti rucak ili zavrsiti fakultet...''

Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Cita djeda novine... Taman na osmrtnicama kad uleti unuk i kaze:
    ''Sta ima djede...? Sta si opet na fejsu....?''

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •