Djordje kaže:
ahahahahah
ja imam jarana kad vozim on suvozac, i dam mu da lijevom rukom motam, a ja saltam i dajem gas, za ne povjerovati koliko covjek ima osjecaj za polozaj auta, kamiona, traktora, bilo cega. A kako i nece, kad se rodio mislim prvo su u uvalili volan u ruke pa onda cuclu u usta. Ama taj u gepeku da sjedi zna bolje dje su tockovi neg ja naprijed za volanom. Kamion preparkira u tren oka, gdje ja nemogu okrenuti kolica.
A imam ovog drugog jarana, ama zensko je merak za njega, lik voli gasa stisnut, a veze nema dje mu je auto. Znaci svaki put se strecnem kad u krivini ide ide ide ide pravo i onda odjednom cimne ono uf pa ja u krivinu udjohe kakve ja tu traume prezivljavam kad sam kod suvozaca. Od cimanja volana, deranja, trzanja, ... posle svaki mi put drago bude kad na zemlju krocim.
![]()

e kakve ja tu traume prezivljavam kad sam kod suvozaca. Od cimanja volana, deranja, trzanja, ... posle svaki mi put drago bude kad na zemlju krocim.
Citat
''
Kontam...
Mora da j' Hećimovo jerbo on vazda jede puno kuruza, a i nejma u njemu ni četeres' kila, kolišni je...
i pita:
Pa Sveti Sava!!!''