Imam SonyEricsson w950i, zeleo bih da iskoristim veliki ekran i bluetooth koji ima...
Sada ako znate koji uredjaj pa do kojeg drzaca za R4 i njihovih cena, i predloga za polozaj "navigacije" u r4 posle... Ao neko ima tomtom 6 i mape za ovaj telefon![]()
Imam SonyEricsson w950i, zeleo bih da iskoristim veliki ekran i bluetooth koji ima...
Sada ako znate koji uredjaj pa do kojeg drzaca za R4 i njihovih cena, i predloga za polozaj "navigacije" u r4 posle... Ao neko ima tomtom 6 i mape za ovaj telefon![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
sto se tice gps-a, skoro sam video blaupunkt-ov uredjaj, cena mu je prava sitnica. negde oko 18000. mada uredjaj reprodukuje mp3 i mp4. sto bi se reklo all in one.
sada je bio na akciji, u nekom od mega marketa onaj Mio ili kako se vec zove, za 16000...sa mapama srbije i evrope i drzacem sto je za mene extra deal...,plus....sve legalno..
Ali ti imas telefoncic, i za 100e imas ceo paket..., i mape i sve, ko sto znas, provereno je "uzivo"..
Najbolja pozicija sto se mene tice jeste ili levo od volana u onoj opregradici, taman stane sve, ili cak na sredinu, umesto pepeljare...
(za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!
E to, bilo bi lijepo da se nadje nesto zgodnih dimenzija pa stavi umjesto pepeljare![]()
mislim da su ovi ekrancici "taman" za pepeljaru...John Doe kaže:
ideja koji ja nikada nisam video u praksi(verovatno je zato i moja ideja) jeste da se stavi na volan direktno u sredinu...
![]()
Ma steta dirati romboid![]()
Ima li ko kakav torrentili nesto slicno,da bar stavim mape i program pre uredjaja da vidim kako to radi
![]()
![]()
ja bi ti preporucio da pogledas na netu dal je neko to odradio da vidis slike, a za ostalo, ostavi profesionalcima u servisu da odrade to...
Nabavio program krekovan i mape (jos nisam poskidao bas sve delove da probam), kome treba saljem linkovena pp, a za Gps receiver sam nasao nesto od oko 70e a da baterija radi 25h i da ima neki novi cip da velikom osetljivoscu
![]()
aj salji mi na PP...i jel moze na Nokiu N70 neki od tih programa...ili moram da menjam fon :D![]()
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''