АЈд сад да видимо где ћемо отприлике...
АЈд сад да видимо где ћемо отприлике...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
A jel' dozvoljeno ovde agitovanje? Mislim, u sred smo izbornog procesa, a ovde se glasa, pa ko velim da stavim svog "favorita" na neki bildborder, da mu istaknem prednosti i pomognem ljudima da se opredele. I koliko puta mogu da glasam za svog "favorita"?![]()
![]()
![]()
Zumbuli su zumbuli, a ruža je ruža,
pa da na kraj sveta iznikne.
Pa stavi, cemo yaobidjemo yakon.jednom imas pravo glasa u jednom krugu, ako doteraju do drugog kruga moramo kampanju opet
![]()
Znzci Divcibareeeeee, e sad da vidimo i kad?![]()
Mr.4
moj predlog je da idemo u neki brdovit predeo...a ne u ravnicu....da i mi koji nemamo cesto priliku za OFFROAD malo osetimo cari rendzera :D
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Subotica. Ima par aktivnih članova sa severa Vojvodine, mogli bi da ih posetimo. A ima i zoo vrt, taman da nas pritvore kada nas vide.Mada mora biti lep dan i bar desetak stepeni u plusu.
ja sam pre i za Rudnik nego za Suboticu...
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Zato je tu glasanje, za Rudnik barem imamo vodica
![]()
Ako Gawra bude wodic,onda cemo se opet izgubiti ( kao na Tari,a i pre neko wece na B.Brdu :p )
Za sad Divcibare vode, pa Vi vidite sta ce te
Mr.4