Da li neko ima letvu viska? ???![]()
![]()
![]()
Da li neko ima letvu viska? ???![]()
![]()
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Idi bre na batajnicki drum imas otpad, nisam bio, ali cuo ima dosta stvari, ako hoces ajmo zajedno - kad hoces
Mr.4
Necu kod onoga vise da idem... Mislio sam ako neko ima viska pa da castim ili platim koliko treba, ako nema onda moram kupiti novu![]()
Ima novih? Koliko kostaju? Imam ja polovnu, mislim da je ok ali sam daleko :(
Ima oko 5500 cini mi se ali moram sutra da proverim i to original![]()
Johne ako ne nadjem moram te sacekati do prolecatj godisnjice, samo je juce pocelo da skripi i cvili pri odredjenim situacijama, ja danas otvorio haubu a vrtela mi saputnica i lepo se cuje u letvi cvili
![]()
![]()
![]()
Ako je samo zbog "cviljenja" možda i ne moraš da je menjaš. Podmažeš o to di trebalo da prestane. Moram da pogledam kad dođem kući. Možda imam ja neku koja je dobra pa ako zatreba tu sam...![]()
![]()
![]()
Zumbuli su zumbuli, a ruža je ruža,
pa da na kraj sveta iznikne.
Jedino ako znas kako da provjerimo je li ova dobra posto je skinuta sa auta i na suhomWhitesnake kaže:
![]()
Nova letva je 6000din i Francuska je na slovo S pocinjetakve su ugradjivane u r4 fabricki...
Za sada sam nasao letvu kod jednog prijetelja koji nije na forumu, al pre nego sto zamenimo pokusacemo sa podmazivanjem (na savet Mocnog) (al ona skripi unutra onde gde je ono T gde ulazi ono od volana sto ide)... Mocni ipak pogledaj dal imas nesto za svaki slucaj ako ova njegova ne bude valjala. Johne hvala puno u svakom slucaju, da smo blize vec bi ti je uzeo![]()
Pa i da treba da kupis....... A da nisi iz Bg-a ili tako negde gde ima. Porucis telefonom i kazes da ti posalju CityExpresom. Mislim da su najjeftiniji. I sutra ti delovi na kucnim vratima. Ja sam tako porucivao delove iz BGa. Reno prodavnica na bulevaru 433 ako se nevaram. Poslali, ja sutradan dobio i platio i delove i prevoz liku iz CityExpresa. Oni posle odnesu pare u prodavnicu. Mene je kostalo za 2 lezaja za megane-a, koji nisu bas laki 300 dinara. Gospodski, narucis i eto. Ja cu pogledati sutra po NSu koliko su, pa ti ostavim cene. A odakle si ti?