Knjiga! - Strana 10
Strana 10 od 16 PrvaPrva ... 67891011121314 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 91 do 100 od ukupno 154

Tema: Knjiga!

Renault 4 Alpine Avatar od  Neb_Mes_Ur_Mau
    Član od
    24.04.2007.
    Aktivnost
    29.04.2023
    Godine
    52
    Unosa na blogu
    1
    Slike
    137

Re: Knjiga!

Ajd' ovako, imam neku gomilu CD-a (praznih), i imam skinutu i ovu Hajnesovu knjigu+Hajnes auto data+knjigu o R4 TL i GTL pa ako neko hoce da preuzme troskove slanja paket servisom neka mi na PP posalje podatke, ja vam narezem i voila. Ali, da bi smanjili troskove vidite ko je od forumasa blizu vas pa da podelite i posle rezete dalje.

Renault 4 Alpine Avatar od  frik-ri
    Član od
    26.03.2008.
    Aktivnost
    30.11.2018
    Godine
    48

Citat Neb_Mes_Ur_Mau kaže:
    Ajd' ovako, imam neku gomilu CD-a (praznih), i imam skinutu i ovu Hajnesovu knjigu+Hajnes auto data+knjigu o R4 TL i GTL pa ako neko hoce da preuzme troskove slanja paket servisom neka mi na PP posalje podatke, ja vam narezem i voila. Ali, da bi smanjili troskove vidite ko je od forumasa blizu vas pa da podelite i posle rezete dalje.
    E... Aj' se ti i ja dogovorimo za dve kopije, jednu meni jednu Deji, Veselom Bazendžiji, ali da on nezna i da nas ne skuzi pa da ga ja onako, obradujem kad se vidimo... Ali mu nemoj reci...
    Ideja je vise nego odlicna. Nego da nije off topic, mislim da imam jos negdje neki stari manual od Katre. Sjecam se da je neke roza boje ili neke druge, da mi oproste dame na forumu, girly colour... Pa ako nije ista kao ovaj Hejns... Da ju podarim na web.
    Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Mayday, Mayday, Mayday Calling all stations.This is Golf Mike Oscar Victor Juliet IMC CU.NIMB.ICING In great difficulty.Over...
    Welcome's waiting... We're anticipating... You'll be celebrating, when you're down, and braking
    ...'' (M.Oldfield;Five miles out)

Renault 4 Alpine
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    29.09.2014
    Godine
    43

Ljudi,nije jedini rapidshare za prebacivanje toga,stavicu ujutru sutra pre posla na megaupload i sutra poslepodne ce da bude okacen link ovde

Evo pustio sam ja upload preko Gazup-a. Neki sajt. Postavi na njega.... pa sa njega na badongo, filefactory i jos par file hosting servera. Pa ce ujutro biti na 6 mesta knjiga.

Renault 4 GTL
    Član od
    01.04.2008.
    Aktivnost
    04.12.2013
    Godine
    31

Evo link za AutoDatu, kliknete na download via torrent, potreban vam je Lime Wire ili BitTorrent.U folderu postoje 2 instalaciona fajla, jedan radi jedan ne radi

EDIT:nije bilo linka evo ga sad

http://www.monova.org/details/252433...ION%29%09.html

Re: Rasprodaja

Reno je prodat, ostala mi samo tehnička knjiga poslednje i najbolje izdanje od Dušana Tomaševića i Koče Milićevića.
    Knjiga je odlično očuvana i ukoričena, sa svim tehničkim detaljima (192 str.)
    Ako je neko zainteresovan neka se javi.

Baby Renault 4
    Član od
    01.03.2010.
    Aktivnost
    21.02.2014

Danke za knjigu drustvo

Imas i srpsku i englesku. pa sta ti volja.

ima li neko ovakvu knjigu o renou 5 stari model

Slične teme

1. R4 Knjiga
    Autor serz u forumu Dokumentacija
    Odgovora: 18
    Poslednja poruka: 12.12.2014, 22:27

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge