U kojima mogu da se kupe novi delovi za rendzu...tipa razvodna kapa,razvodna ruka...bla bla bla...ko zna neka napise...ili neka posalje na PP ako i dalje ne smeju da se reklamiraju radnje...
e hvala vam unapred
U kojima mogu da se kupe novi delovi za rendzu...tipa razvodna kapa,razvodna ruka...bla bla bla...ko zna neka napise...ili neka posalje na PP ako i dalje ne smeju da se reklamiraju radnje...
e hvala vam unapred
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Recimo u Beogradu - prodavnica Kumir - ugao Visegradske i Savske ulice ...
Mr.4
hvala cika joco...![]()
inace za Bgd mi i treba![]()
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
ТТД јужни булевар![]()
gde naci naj povoljnije:platine,razvodnu ruku,filtere ulja i vazduha,vakum crevo,krajeve spona?
moze B.G i N.S
![]()
Ne znam kako se zove prodavnica na Padini kod OMV pumpe....imaju gomilu delova za cetvorku...a lik mi vadio i knjigu....u zgradi je...ima reklama..ne moz da se omasi :D
Reno NAKOM radnicka 37a,ti si mi dao vizitku,poa da napishem naroduItalijan kaže:
R4- LEGENDE DES RUE PARISIENE
Imam i ja jednu negde,al ne mogu se setim gde
Novi Sad, Malcolm. Bulevar Oslobođena (pored bivšeg Zepellina)
kumir,auto extra,xm,ttd,kod arene ima isto neka prodavnica renault delova.ti na cukarici su skupi.