Zna li neko ima li za kupiti "peti kocioni cilindar" ili distributor kocione sile na zadnjim tockovima? Odavno mi je nesto sumnjiv![]()
Zna li neko ima li za kupiti "peti kocioni cilindar" ili distributor kocione sile na zadnjim tockovima? Odavno mi je nesto sumnjiv![]()
hidraulik 2 na ibarskoj na labudovom brdu. kupi cev od glavnog do racve, racvu i levu i desnu cev. ali trazi da ti desnu cev uradi duplo duzu. to ti izadje negde oko 1600. pominjem ti cevi zato sto ces tesko raskaciti cevi sa petog. u 99% slucajeva su zapekla pa se ne mogu skinuti pez kidanja.
John nećeš valjda samo zbog toga dolaziti iz Bosne![]()
Hvalamilosbeli kaže:
Pa nisam bas misliodrMarty kaže:
Trebam saznati gdje ima pa da mi neko kupi (imam rodbine u Novom Sadu) pa posalje ili da donesu ovi moji.
Imas u NS-u u renault malcomu,al je skupo,posalji nekog od rodbine na najlon za vikend pa nek ti tamo kupi,ima jedan lik sto prodaje te cevi bakarne,tamo sam i ja kupio cev za dovod od rezervoara do motora i cev koja ide od glavnog kocionog da petog i da ga ne ureknem radi posao,plus izaslo me upola jeftinije...Imam cak i njegov br ako ti treba...![]()
Cini mi se da mi tetak ima stand na najlonu, bavi se prodajom opreme za plin. Ma ako je recimo original u Malcomu ne bi zalio vise platiti, jednom sam davno zvao pa nisu imali.
U malcomu ti je original al je duplo skuplji,ja sam bio kod njih u oktobru i imali su na lageru,glavna radnja im je kod katolickog groblja starog na futoskoj ulici,e sad kako god ti mislis...![]()
Evo nasao u Njemackoj, 112 euraInace evo vam katalog od derfranzose.de da vam dodje muka sta se sve jos moze kupiti
http://en.calameo.com/read/000022320ae85f27d30f3
Muka mi je![]()
![]()
![]()
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
E ovo je prava stvar, samo treba imati kesa za to![]()
![]()
![]()
Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!
Concentration, réflexion, action!