Jbg desava se...
Jbg desava se...
Pogledati cu je li covjek prodao pa cu javiti. Slucajno su crvene bojeResa 4 gtl kaže:
![]()
Hajde molim te doci cu i na kraj svijeta po njihJohn Doe kaže:
Hvala ti puno
Renault4ever
Sutra cu se potruditi da saznam ima li ih jos pa ti javim. Ja sam ti inace blizu Tesanja pa racunaj na to...Resa 4 gtl kaže:
Nazalost crveni R4 je otisao na otpad a sa njim i narandzasti F4 :( Sad mi je zao kao psu sto ne kupih oba. That's the end of that.![]()
evo jedna danas uslikana sa firminim vozilom,malo da se vratim na ovaj forum
trazeci gepek put me danas odveo u jablanicu i par odpada oko ostrosca.U jednom takom trazeci gepek i jos par sitnica pitam koliko kostaju 4 celicne felge za renola.Covjek mi govori 20 KM i kaze juce sam dao 4 aluminijske felge ALPINE kao stari metal i dobio dvadeset maraka za to.Govori kako su mu zauzimale prostor i konto da nikome nece biti potrebne,a ja iste trazim vec godinu dana.U tom trenutku mi je pozlilo tako da su me smirivali jedno sat vremena sad za kraj gepek nisam nasao imao je dva ali su previse zahrdjala.
APEL za sve koji su u granicama BiH da ako imaju gepek sa ili bez rikverc svjetala i da su bez korozije da me obavjeste jer bi ih rado kupio
pozdrav
Renault4ever
auuu nemas srece,baksuz..opet,ko zna zbog cega je to dobro...![]()
Danas ću da pogledam u kakvom su stanju peta vrata na mojim "donatorima" pa ti javim sutra.Inače, nebi mi bio problem da ti to prebacim u Bosnu pošto živim na granici, ali ne znam jeli ti interesantno da dolaziš ovamo samo zbog gepeka?
![]()
![]()
![]()
Zumbuli su zumbuli, a ruža je ruža,
pa da na kraj sveta iznikne.
Dobrodaso