dobrodosao!!!![]()
dobrodosao!!!![]()
i meni rade samo tri ali sam nasao novu sajbu za 110 maraka(55 eura) malo cu se stisnuti u kupit,isplati se da vidim ide li mi neko sa ledjaWhitesnake kaže:
btw. u Sarajevu ima jos par strasno atraktivnih modela R4 strasno ocuvanih i restauriranih kad ih sretnem uslikat cu pa postaviti![]()
Renault4ever
Imam neku zadnju šajbu od TL-a kod drugara al ne znam jel to radi.Ima to da stavim,znači mnogo!
Dobro nam dosao! Cekamo slike!
Pozdrav![]()
Ma moze i polovna, stavis je horizontalno poprsces vodom i ukacis na akumulator... Tako sam ja probao jednu i utvrdio da rade 4 ziceal necu da je stavljam
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Dobro nam dosao...al si ga nagazio...yo!![]()
![]()
![]()
bro!
R4- LEGENDE DES RUE PARISIENE
Vozdra i dobrodošao!
Malo je, ali vidim da kukate o grejačima zadnjeg stakla. Ima jedan elektroprovodljivi lak kojim mogu da se zakrpe žice u prekidu, a pošto sam sam to radio mogu da postavim temu u "tehničkim".
Tajni savetnik KV kru
Postavljaj, izvinjavam se za![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
sutra postavljam slike izvinite sto to vec nisam uradio,ali imao sam nevjerovatnih problema ovih dana,jer mi je jedna osoba izbusila gume na malom divu tako da sam bio u velikoj frci oko pronalaska i kupovanja novih.Whitesnake kaže:
btw.Da li se u Srbiji danas mogu lako kupiti gume za R4 jer kod nas u Sarajevu vec se treba obici par radnji da bih kupio 4 zimske gume.
Pozdrav svima i obecavam slike sutra
Renault4ever
Evo ja u Tesnju ili Doboju kupim bez problema Savine gume![]()