samo da znas sigurno ti nece brujati na akumulatoru ali kada upalis kola to vec neznam, zato moras da probas sa upaljenim autom jer tada se stvaraju oni zvukovi na kasetofonu (zujanje i pistanje u zavisnosti od gasa).
samo da znas sigurno ti nece brujati na akumulatoru ali kada upalis kola to vec neznam, zato moras da probas sa upaljenim autom jer tada se stvaraju oni zvukovi na kasetofonu (zujanje i pistanje u zavisnosti od gasa).
Pitaj Mirka da li se njemu nešto čulo dok radi motor. Moguće je da taj HU već ima ugrađenu blokadu.
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
Mare nije se čulo nikakvo brujanje ni na radiju ni na kasu radio je perfektno moguće što ti ljudi kažu da ti to napajanje nije dobro .Probaj na kolima![]()
Ok probacu, al sam sada u guzvi, nemojte zameriti...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Jel ima nekih novosti koliko je transmiter na pijaci...
Nema na pijaci transmiter. To znaci moraces da cekas da odem u Pancevo ili na blok45 negde ce sigurno da bude
Ok nije zurba kao sto znas, tek kad zavrsim rok cu da se bacim dan i noc da zavrsim muziku... i onu tablu sto se skida da napravim.
ZA tablu dobijas skicu cim osposobim skener jer me nesto ovaj stampac poceo zezati pa moram da ga otvorim jedan dan da vidim sta mu je. A nemam bas nesto vremena, prekljuce sam ubacivao novi trap i sada sam nabavio izolaciju i autopatos ( orginal radjen za citroen samo sto jos nije termicki oblikovaon da leze na sasiju nego je ravan u rolni) da sa tim oblozim citavog renoa , mali![]()
Ma mislio sam na sarke, jok na ovaj sistem, treba prvo ja da nasjem sper plocu od 5mm itd...