Nisam stigaoooo, ocistio slikao pa sklopio, treba slike da stavim pa da vidimo gde cu ja sa mp3 playera da ubacim izlaz... Probacu danas zaturili mi moji buxnice cekam da dodju kuci da nadju...
Nisam stigaoooo, ocistio slikao pa sklopio, treba slike da stavim pa da vidimo gde cu ja sa mp3 playera da ubacim izlaz... Probacu danas zaturili mi moji buxnice cekam da dodju kuci da nadju...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
OK![]()
Nocas cu da probam brooom. a sada par slika...
E na 2. slici se nalazi izlaz sa kasete, pa da li bi tu negde mogao mp3 izlaz da zalemim?
Na 3. je prekidac i potenciometar za jacinu zvuka, a mozda tu negde da zalemim ( da probam unimoreom kuda ide signal (ali zar ovo samo ne povecava napon na pojacalu?)
Na poslednjoj je izgled dela ispod hladnjaka, valjda je ovo pojacalo![]()
Ma bilo bi ti najlakse da mozes da spojis na glavu kasetofona izlaz iz MP3 mada ja mislim (nisam ton nikada radio) da je izlaz od MP3 previse jak ustvari da ce ti davati prejak signal na taj deo koji prima signal sa glave i kada smanjis MP3 da mu prilagodis ulazu glave dobices veliki sum sa tim smanjenim tonom. Proprati malo te vodove sto idu sa glave , treba da stignu do jednog malog kola koje obradjuje signal na normalu . E tu ti se mesa tyuner i kaseta i odatle mozes da odradis ulaz za mp3
A što lepo ne kupiš kasetu - adapter i onda nećeš imati nikakvih problema. Sve radi provereno.
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
ovo je tako zapakovano da neke delove nema sanse da rasklopim, ali pokusacu, ali mnogo to sitno za mene tj nikada nisam lemio tako nesto sitno, ali bolje to nego ona suskava varijanta sa kasetom sto ima kablic...
Šuškava?
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
E svak cast ja se toga nesetih , radi 100%, meni je drugar to uzeo ja ga zezao kako to nece da radi ,kada je prikljuci ja nisam imao reci. A video sam i onaj drugi sistem , imas kao prikljucak za upaljac i to ukljucis na upaljac a na drugu stranu imas USB za mp3 i sve to lepo povezes i pustis muziku , naravno imas jos za podesavanje frekvencije na tom uredjaju i onda na svom kasetofonu nadjes tu frekvenciju koja ti je na tom uredjaju islusas muziku na uhf-u u stereo varijanti, Mnogo dobra stvar a ujedno mozes onim sminkerima da uletis na frekvenciju na semaforu ida im pustis kolce neko da se ljudi zgranu , naravno ako im je ukljucen radio
Pa ovo sa kablicem sigurno ne moze da ima cistiji zvuk od kasete, a ovo sa upaljacem mi je zanimljivo ali gde to naci i koliko kosta, ocde je jos lakse jer je Mirkov kas digitalni i lepo stavim na 1 stanicu i sve na dugme a zvuk perfektan i stereo...
Gde to naci i jel nije vise od reda 10e
AAAAAAA znaci odem na jeftino.co.yu i ubodem ga na naslovnoj strani za 990 din i jos mi je blizu, sutra uzimam...