Ako tebi prija, onda![]()
Ako tebi prija, onda![]()
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
To bar nije problem, kad budes imao para, kupis bolje zvucnike, prosiris rupe i samo ubacis.
Plin je za kuvanje, dizel za lozenje, a benzin za voznju.
Pa ako je njemu taman onda ok, mislim a je i ovo preglasno za Vivaldija, Smetanu ili Cajkovskog...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
je li whitesnake, a sto ti jednom ne priznas ljudima koja ti je ipak omiljena pesmica za slusanje u kolima![]()
ili si mozda vec pomenuo to, a mene mrzelo da procitam
a da, nemoj se iznenadis sto sam dosla 'vamo, al ne brini necu ti uzurpirati mesto pocasnog...moderatora bese?sal'm se![]()
![]()
![]()
![]()
Postavi pitanje u temi za to inace brisem poruku
![]()
![]()
Nisam pocasni kad te dovatim![]()
ja sam ZASLUZIO
Nego lenore to bese Koma od Lukasatj "ti me dizees ti me dizes...", pa to koleginice samo kad si ti samnom u autu![]()
Evo mog idiotskog novog problema...
Iako sam u strasnoj guzvi smucilo mi se da vise pisem o tom mom pojacalu(kad vec Pasha nece) pa sam danas nekako skrpio vremena i napravio jedno za mene, u nadi da stignem muziku da sredim donekle za okupljanje...
I sve zavrsim umem onaj moj ei nis zvucnik (veci) i prikopcam a na ulaz pojacala obican discman, kad ono dodjem do 2/3 pojacanja na discmanu (pojacalo prespojio na max jer je jeftino) i zvucnici pocnu da zmauckuju tj da krce (dobro pored je zaista buka nevidjena) ajd ja da vidim koliko se to cuje, izadjem iz sobe (zvucnik okrenut ka plafonu, soba 4x4,5) zatvorim vrata odem na kraj druge sobe (tj jos 3-4 m se udaljim )ono se cuje extra sve tacno i sasvim jasno i prilicno glasno, e sad mene kopka da iskoristim pojacalo, posto kad se nakaci na kasetofon ono jos jace jer je ulaz jaci, e sad ne znam bre vise kakve zvucnike da uzmem, moram ici da ih menjam ako budu htelie lepo covek da poludi
A evo koliko je to sr**e...
![]()
Snake ponesi obavezno male buksnice jer na Clarionu nemaš džekove ,a idu one male buksnice![]()
Čekaj, nisam skapirao u čemu je problem. Problem sa slabim zvučnicima ili sa pojačalom?
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
Zvucnici, a cekam ovog clariona da odmerim za koje da menjam ocigledno il da teram sa ovima jer se bas lepo cuju, ali paradajz siti me vuceeee![]()
Nisam na njemu našo podatak koje je snage![]()