Čekam ženu da mi sredi fotkeNa Gunse oće da mi otpadne zadnja tablica
![]()
![]()
Čekam ženu da mi sredi fotkeNa Gunse oće da mi otpadne zadnja tablica
![]()
![]()
E odlicno, svaka cast, bas ne deluje ko budzevina neka, bas kulturno a jako :) a to cemo jos da vidimo :)
A hoces da ih prekrivas...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Baš sam se trudioJa sam u mirnom kraju i pahulja je uvek na sigurnom ,ali nikad opreza dovoljno.Mene kvalitet zvuka baš zadovoljava jer mi i nije potrebna diskoteka jer se deca bune otpozadi
![]()
Neko vece sam sa jos 3 ortaka ubacio drugu muziku u cetvorku kao poklon za rodjendan... 400din blaupunkt kasetofon (4x45W) - jbg, nije se imalo para za cd-player, 400 din dve 6x9" elipse od po 300W i skoro 1000din antena (interna), zice, euro dzek itd. (sta ces, Srbija
)
Trenutno je kvota da ce daska puci pre zadnjeg stakla 2.70![]()
Nema auta bez Renaulta
Gde bre nadje tako jeftino???![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
ŠtaMIRKO 5 kaže:
deca ne vole da odvrnu Dragana Lakovića i hor "Kolibri".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
Jbg, Sabac je grad automobila, ako ovde nema nekog dela, znaci da se nije ni proizvodioWhitesnake kaže:
Salim se, kasetofon sam uzeo od jednog komsije, on kupio cd plejer a na ovom nesto zeza pojacavanje (ali to mi nije bilo od znacaja, ionako ce drugar kupiti onu kasetu sa 3.5" bananicom pa nek pojacava na mp3 plejeru), a za zvucnike... cela Macva vozi Mercedese, u njih nema smisla stavljati nista manje od ovih, samo se treba raspitati ko ih je skoro menjao...
Nema auta bez Renaulta
Odlicno je ispalo, ali si mogao na policu da stavis dosta vece zvucnike, bar 20 cm ili elipse, mnooogo bolje bi se culo.MIRKO 5 kaže:
Plin je za kuvanje, dizel za lozenje, a benzin za voznju.
Sve je to ok što kažeš ali opet ona priča ograničen budžet a ovi su bili povoljno![]()