Znači odem kupim četiri najobočnije buksne (ženske) te što su manje i to je toDobio sam kablove uz zvučnike bela/belo-crna i siva/sivo-crna samo što je na slici ispalo kao da su obe bele
![]()
Znači odem kupim četiri najobočnije buksne (ženske) te što su manje i to je toDobio sam kablove uz zvučnike bela/belo-crna i siva/sivo-crna samo što je na slici ispalo kao da su obe bele
![]()
Gari :)))
Kao što si rekao,ili preko kontakt bravice ili da izvučeš plus sa nekog osigurača...Tako ti je najbolje.
Kupih danas ovaj konektor tj tačnije "kabel za napajanje auto radia ISO-2"ovo je ustvari ono što mi je i bilo potrebno mada bi moglo i onako.
Gari :)))
Mnogo ti je lakše sa njim da spajaš![]()
E paa drugari da vam se pohvalim, ugradio sam moziku u mog novog Quattra...
Kupio sam polovan CD/MP3 Panasonic CQ-C1313NE, sasvim pristojan..
Od zvucnika imam:
napred RTO SQ-12 Full Range, 95db 8oma, extra izgledaju u vatima :)
pozadi sam pvo napravio drvenu policu od sper-ploce debljine 12mm i stavio sam KEFF B110 bass/mid range 93db isto 8oma...
Provlacio sam najobicniju telefovsku plavo-belu zicu za spajanje zvucnika i CD-a...
Sta da Vam kazem bije pa rastura, extra cist zvuk, nema da tandrce... Znam da ce mnogi zameriti sto sam stavio zvucnike od 8oma ali meni ovo radi extraaa ;) pristojno izgleda.. Uostalom cim ofarbam policu pozadi slikacu vam pa cete videti...
Pozzz svima.
Ovo je definitivno jedna od najzanimljivijih tema na forumu, sto po tematici sto po otkacenim komentarima!!!U jednom dahu sam procitao svih 50 i kusur stranica.
E sad, pitam vas, koji ste ugradjivali muziku u rendzeru, kako zvuce zvucnici koji se ugradjuju u tapacuirunge na vratima, s obzirom da iza njih nema nikakve kutije i da je tapacirung manje-vise klimav? Kakav je zvuk i ima li koliko-toliko basa (recimo da mislim na zvucnike u rasponu cena od 2000 do 3000 din, jer tako nesto planiram da stavim u svoj auto)?
Pozdrav,
Aleksandar
An, an, an, an, an...!
Ima sasvim lepo, nego jedno je bitno, a to je da prilikom skidanja tapacirunga, sve zabice zalijes dole u tapacirungu silikonom, jer posle kad je bas jaci pocnu da zveckaju i odvratno je, samo to ostalo nemas brige, odlicno se cuje![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Hvala Snake! Usput, kao ti se cuje onaj CLARION sa kombinaciji sa EI Nis? Jel sljaka jos uvek?![]()
An, an, an, an, an...!
Jel treba praviti i skretnice s obzirom da cu zvucnike prikljuciti direktno na CD plejer?
An, an, an, an, an...!
Cuo se odlicno, no kako mi je naleteo Audi Concert sistem iz Audija a6 ugradio sam pa imam 4 zvucnika i dupli woofer dolby pro logic
Kretnice ne treba praviti kod kupovnih zvucnika koji vec imaj uvisokotonac jer sadrze u sebi skretnicuAko sam pravis, onda odredis frekvenciju ukrstanja na osnovu kupljenih zvucnika i proracunas kapacitivnost na nekom od kalkulatora
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ