Ne nego ćemo da čujemo![]()
Ne nego ćemo da čujemo![]()
Jos gore po tebe jer ei nish nisu za oko...
STa se ljutis ti si platio vise al ja verujem domacim inzenjerima jer znam koliko ih maltretiraju po fakultetima, alim se ovo je ei nish hi-fi program tako da me ne mozes ubediti, al cucemo, samo stignem da namestim sa ovom kineskom lemilicom, al ne bih da sabanisem ipak se ovo stavlja jednom...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Tvoji su jači od mojih tako da ne sumnjam u tebe i tvoje znanje ,uz kinesku lemilicu,verovatno će se lepše čuti,a usput moji su ispod ruke bili 20 jevreja
![]()
Ovo je G serija, najslabija serija Pioneer-a (low budget serija), trebao si da uzmes A seriju, neuporedivo su bolji, ili cak E seriju, to je najbolja serija,oni zuti, kevlar membrana.
Plin je za kuvanje, dizel za lozenje, a benzin za voznju.
Momci najbolje bi bilo da se ovako nesto kupi. Ovo sada treba da se tapacira i da se stavi od pleksiglasa prednja ploca providna koja ide preko zvucnika i udaljena nekih 3-4cm i okrugla plava neonka oko zvucnika, jos mi fali ta neonka a sve ostalo sam vec kupio. jeste me sve ovo kostalo mnogo ali se isplati, radi kao diskoteka, imam ROCFORDOVO pojacalo A klase koje je snage NOMINAL power 4x100w, a za pogonsku jedinicu trazim neki DVD, posto sam juce prodao PINEER-a mp3 4x50 MOS_FET sa obarajucom plocicom.
Nemoj bacati pare na neonku, izmes plavu diodu sa upaljaca ona radi na 4,5v prelomisn napon il stavis 2 na krajeve slamcice za sok, probao Sawa izgleda mnogo dobro a ne smeta ko neonka da dreci boja, probaj uvece u kuci pa ces videti...![]()
E pa to mi nije palo na pamet, mada ce to biti malo slabije a meni nece smetati neonka jer je u gepeku i videce se samo kada se otvori gepek. mada dobar fazon nije mi to padalo na pamet probacu to veceras da vidim kako izgleda
E mučih se danas po ovo vrelcu da ubacim zvučnike u kola i pri tom da sprovedem kablove između plastika da bude kulturiškaLow budget g serija jbg pa takav je i moj budžet
Sve u svemu aparacija uspela za moje standarde mlogo lepo se čuje
pogotovo gunsi
Biće i sličica
Ajde bre slike odma sadajer pomera du** na paradajza siti
![]()
![]()
![]()