Muzika u kolima - Strana 51
Strana 51 od 62 PrvaPrva ... 4147484950515253545561 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 501 do 510 od ukupno 612
    Renault 4 Alpine
    Član od
    06.08.2008.
    Aktivnost
    02.02.2022

Re: Muzika u kolima

Pa i ja da predstavim svoj zvuk!
    Imam Pioneer mp3 DEH-2000MPB i pozadi na dasci pioneer zvucnike 17-ice 160W moram josh da stavim neke zvucnike napred jer kada vozim nekoga pozadi on da ogluvi a meni tiho.
    Nije extra ali sam za te pare vise nego zadovoljan stvarno nisam ocekivao tako nesto za 120 evrica.
    Prvo sam hteo da ugradim neku alpinu ali posto mi se auto ne zakljucava odustadoh od toga.
    An Error Has Occurred!
    Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
    Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
    Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
    This ban is set to expire November 01, 2011,

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Dosad sam pravio zvucnike, ali sad nemam vremena i kupio bih za prednja vrata, e sad uopste nemam iskustva sa zvucnicima za auto i to ovim vec gotovim. Ne postoji mogucnost da cujem tj isprobam tako da blago receno nemam pojma sta da uzmem, po karakteristikama i ceni se trenutno dvoumim izmedju ova 2 para
    http://www.tehnomanija.rs/katalog/pi...-ts-g1302.html

http://www.tehnomanija.rs/katalog/so..._xs_f1335.html

Da li je iko cuo neki od ovih zvucnika, jer ja bih ipak malo dublji ton, pozadi su mi EI Nis moje izrade koji su da kazem "prirodno" malo dublji jer su kartonski, pa ne bih da dobijem ogromnu razliku. Npr napred da cvili i zveci treble a pozadi da bude ok zvuk... Pomagajte :)

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ

.

ovo su u mene zvučnici.to su pionir,ovi šta si naveo.predobro.ne treba ti ništa više

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Ok hvala, mada sam sad narucio iz Audija i zadnji woofer tj aktivne zvucnike tj ona kutija cela i zvucnike zadnjih vrata, e sad ako ne bude bilo para odose pioniri (koje sam u medjuvremenu kupio) drugu koji je hoce bas te da kupi, inace dobio sam Audi Concert autokasetofon i muku mucio oko zadnjih zvucnika, povezivanja itd, u ponedeljak kad stigne to odpozadi iz Audija cu ili da se ubijem ili da uspem u svakom slucaju hvalaaaaa Mirku koji je zasluzan za resenje dileme oko povezivanja.
    To oko tih fora sa wooferima i njanja se ne uci na faxu a nikad me nije zanimalo, zna se sta je kucni HIFI, bas refleks kutija i tacka. Koji sad vrag turaju 2 pojacala pa tamo vamo komplikuju do besvesti

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ

Baby Renault 4
    Član od
    17.11.2008.
    Aktivnost
    26.07.2012
    Godine
    42

Evo da se priključim temi. Baš sam pisao u svom postu o tome kako sam ubacio 2.1 sistem zvučnika unutra. Radi savršena, glasno da boli glava, ništa ne smeta. Evo da ne prepisujem link na moj posto o tome http://forum.renault4serbia.com/inde...ic,1360.0.html
    Live to ride
    Ride to live

Renault 4 Alpine Avatar od  LaQuatrelle
    Član od
    01.02.2009.
    Aktivnost
    15.08.2015
    Godine
    41

Ovo što je uradio bugs sam imao na umu i polako nabavljam sve potrebne delove. Danas sam baš nabavio te Pioneer zvučnike ali oznake TS-G1303i za ~2100 dinara. U autu nisam imao kućište za cd plejer ali sam i njega nabavio Od koliko milimetara je dovoljna šperploča ili nešto slično za podlogu iza tapacirunga?
    Gari :)))

Citat LaQuatrelle kaže:
    Ovo što je uradio bugs sam imao na umu i polako nabavljam sve potrebne delove. Danas sam baš nabavio te Pioneer zvučnike ali oznake TS-G1303i za ~2100 dinara. U autu nisam imao kućište za cd plejer ali sam i njega nabavio Od koliko milimetara je dovoljna šperploča ili nešto slično za podlogu iza tapacirunga?

5 mm ti je sasvim dovoljno

Član od
    01.02.2009.
    Aktivnost
    15.08.2015
    Godine
    41

I mislio sam oko 5-6 ali bolje ja da pitam Hvala

Član od
    01.02.2009.
    Aktivnost
    15.08.2015
    Godine
    41

E opet ja, kako se ovi konektori popularno zovu, znam da ima muški i ženski(valjda ) ali ne mogu da se setim imena sad

A druga stvar, na drugoj slici je desni veći od levog u ovom slučaju + od -, da li mora biti tako i na drugoj strani ili to nema nikakve veze? Ako mora onda ne mogu da stanu u onaj konektor gde se ubadaju svi zvučnici. Čitao sam do jedno 25 strane i shvatio sam da je najbolje ili na kontakt bravu ili direktno na akumulator sve ovo privezati. Pominjali ste neke osigurače, a ja koliko vidim ovaj moj ima na žutoj i crvenoj žici ili grešim?

I za kraj uzeo sam KDC-W241AY.

Renault 4 Alpine
    Član od
    09.01.2008.
    Aktivnost
    08.04.2017
    Godine
    41

to se zove buksna. muska ili zenska (na kablovima zanska, na zvucnicima muska) i ima ih razlicitih dimenzija. na zvucnicima manje snage najcesce se stavljaju 2,5mm ili 5mm. razlicite su velicine, jer se obicno uz zvucnike dobiju i kablovi, pa da ljudi ne bi okrenuli + i -. nije problem ako se i okrene ali je to potrebno uraditi na oba zvucnika, jer ako zvucnici nisu isto povezani onda se ne cuje bas (cuje se ali mnogo slabije).

Slične teme

1. jak miris benzina u kolima, nigde ne curi
    Autor cipelić u forumu Ostali problemi
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 08.08.2012, 13:41

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •