ja sam za varijantu sa akumulatora bezbednije je i jednostavnije!
![]()
ja sam za varijantu sa akumulatora bezbednije je i jednostavnije!
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Pa u principu jeste, pogotovo ako hoćeš da ti muzika svira i kada nije dat kontakt. Na cd-u bi trebala da budu tri žice, crvena, žuta i crna (negde postoji i plava ali ona nije bitna, mada bi trebala da se izoluje jer obično služi za napajanje automatske antene, tj +12V). Crvena je klasični +, dok je žuta isto + ali za memoriju (da ti se ne brišu stanice koje memorišeš) i u principu retki su uređaji koji rade kada je samo povezana jedna od njih. Znači šuta bi trebala da ide na stalni plus, najbolje sa akumulatora i obavezno barem jedan osigurač i to posle samog akumulatora, kao što je Bogdan rekao. Crna je minus i nju možeš vezati za minus na akumulatoru ili negde na karoseriju. Što se ostalih žica tiče, one su za zvučnike. Trebalo bi da imaš dve zelene, dve ljubičaste, dve bele i dve sive. Mislim da su bele i zelene za prednje , a ove druge za zadnje zvučnike, ali to proveri u uputstvu. Po dve su zato što je jedna + a druga - i uvek trebaja da ide + sa uređaja na + od zvučnika a - na -. Ako se obrnu neće se lepo čuti bas.
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
Cekaj, zar nisu fabricki izvedene zice za radio ?
Ja nemam nikakvu muziku u autu, ali planiram da ubacim.
Plin je za kuvanje, dizel za lozenje, a benzin za voznju.
Pa u elektro semi za gtl pise da jesu, al ija ih nisam trazio jos...
Gde si nasao semu, postavi ako mozes na forum ?
Ili je vec ima, a ja nisam video ?
Imam 5-6 sema na kraju knjige o R4 95% su tacne, slikacu mobilnim pa cu pokusati da postavim, samo da vidim hoce li se ista videti, jer skener nemam a niti digitalni aparat...
Na koju knjigu mislis, onu nasu "Tehnicku knjigu" ?
E jbg, ja imam tu za Yuga, a za Rendzu nisam nasao.
U svakom slucaju, slikaj ako mozes.
Pozdrav
Kod mene nisam video nikakve žice za radio.
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
Imam ja u 4 ci koju sam prodao drugaru tu knjigu pa cu je uzeti skenirati i postaviti![]()
Tu si Bogomdane Ja našo u knjižici podatak koji me zbunjujeKaže u specifikacijama za moj Blaupunkt vako: Output power 18W rms x 4ch. Ikoje snage zvučnike ja da kupim? Pomagaj bre
![]()