Muzika u kolima - Strana 49
Strana 49 od 62 PrvaPrva ... 3945464748495051525359 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 481 do 490 od ukupno 612
    Baby Renault 4
    Član od
    01.07.2007.
    Aktivnost
    03.07.2012
    Godine
    55

Re: Muzika u kolima

Kenwood mp3 player 4*50W, dva para zvucnika SAL 10`dvosistemci, jedni u prednjim vratima drugi na zadnjem "stubu"( pored vrata za gepek) .

Renault 4 TL
    Član od
    04.05.2008.
    Godine
    40

Ja razmisljam da uzmem neki mp3 plejer ali probacu da ga stavim negde da se ne vidi da mi nebi drpili. Takodje sam razmisljao da uzmem i onaj FM Transmiter u koga ustekas mp3 usb. Nadjes na obicnom radiju frkfenciju koju si namestio i slusas muziku sa mp3 plejera. Mislim da je to mozda naj bolja opcija jer bi imao mp3 u autu a nebi morao da mislim dal ce mi neko ukrasti cd plejer od 100e.

Citat R4BoY kaže:
    ovako: Radio kazetofon JVC 4x40w,naprijed 2 zvučnika(1 od bmw-a 20w,1 sony od 60w)
    otraga 2 tj. 1 kod zadnjih siceva i jedan u bunkeru(unknown tvrtke) i dobro se čuje ali to nije sve... Još je spojen mp3 sa radiom isto preko one kazete sa žicom
    Cuo sam za tu kasetu sa zicom ali ne mogu to nigde da nadjem.. Kako to funkcionise i gde si nabavio?
    0642562844

Renault 4 TL
    Član od
    15.10.2007.
    Aktivnost
    27.08.2018
    Godine
    41
    Slike
    1

*Cuo sam za tu kasetu sa zicom ali ne mogu to nigde da nadjem.. Kako to funkcionise i gde si nabavio?

Imas na lukoilu kod Kovaca na Avalskom putu.
    :)

Renault 4 TL
    Član od
    04.05.2008.
    Godine
    40

Hvala za link! Eee pa nije ni skupo, 300 din
    Nisam mislio kako funkcionise mehanizam unutra nego kako se koristi. Ustekam u nju mp3 plejer ili moze samo fles memorija? I ako neko ima, kakav je zvuk preko toga?
    0642562844

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Moze sve sto ima klasican dzek za slusalice na sebi. Zvuk je po meni sasvim zadovoljavajuci, svi koji su culi moju muziku da znaju da je to preko toga. Zvuk znatno cistiji od kasete. Ma na nivou mp3 zvuka...

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ

Renault 4 TL
    Član od
    04.05.2008.
    Godine
    40

Jos se dvoumim dal da uzmem mp3 plejer panasonik polovan za 40e ili da kupim kasetas obican i tu kasetu sa njim.

Ako bi uzeo mp3 plejer morao bi nekako da zastitim od kradje.. Mozda da ga stavim ispod sedista ili da napravim neko poklopac.. ili neki kavez od armature ne znam..

Sta mislite?
    0642562844

Renault 4 Alpine Avatar od  Whitesnake
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    05.02.2015
    Godine
    39

Ma kaseta i prikljucis sta ti je volja a mirno spavas, mada sam ja i kasetas zastitio

МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ

E aj. Gledao sam temu skoro 2 sata. Skapirao sam da treba nazad staviti elipse ili mnogo velike zvucnike.

Pitanje.... koliko moze biti debeo zvucnik da stane u prednja vrata gore/dole. Ali molim bez odgovora izmeri. Ako ko zna u cm....

Jos jedno pitanje je da li neko zna nesto o Grpound Zero zvucnicima. Da li valja uzeti njihovu titanium seriju ili neku jacu pioneer?

Nemanja

Citat exception kaže:
    Citat NebojsaR4 kaže:
    pa za te pare mozes da uzmes i neki koji vec sadrzi te funkcije povezivanja a da nije za Reno fabricki, plus da je jeftiniji..., 270e ...coveece....
    Ne može da uzme ništa drugo a da bude siguran da će raditi. I ovaj Sony je pitanje da li odgovara za Megane-a. I da ga potrefi sreća i da svi adapteri (komande na volanu i display) rade kako treba, opet će toliko platiti bilo koji drugi mp3 jer adapter je cca 100+ €. NHF, ali više od dva meseca sam tražio mp3 player koji će biti kompatibilan sa svim komandama i znam o čemu pričam. Cena mu je tolika (ja sam ga dobio malo jeftinije) i ko voli-nek' izvoli
    A koje je Renaul megane u pitanju. Jeste malo stari komentar, ali me interesuje.

komentar se odnosio na Clio 3, tj na fabricki SONY za ugradju u R.
    (za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!

Slične teme

1. jak miris benzina u kolima, nigde ne curi
    Autor cipelić u forumu Ostali problemi
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 08.08.2012, 13:41

Tagovi za ovu temu

Vaš status

• Ne možete pokrenuti novu temu.
  • Ne možete poslati odgovor.
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoje poruke
  •