ja sam Nemanja. Iz Beograda sam. Imam 24 godine i trenutno radim.....Pre 2 nedelje sam kupio Rendzu GTL 89 god ( prva reg 90 ) crvene boje...presao 145 i jos nesto malo hiljada. Inace zena je prva vlasnica.......slike neki drugi put
ja sam Nemanja. Iz Beograda sam. Imam 24 godine i trenutno radim.....Pre 2 nedelje sam kupio Rendzu GTL 89 god ( prva reg 90 ) crvene boje...presao 145 i jos nesto malo hiljada. Inace zena je prva vlasnica.......slike neki drugi put
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
pa lepo
wellcome![]()
Topla dobrodoslica od naseg skromnog kluba, ako mozes ajde u nedelju sa nama do S.M.![]()
Mr.4
Dobrodosao Nemanja![]()
......we are the first to program your future......
Hvala na lepoj dobrodoslici....Vrlo rado...ali imam 2 problema...prvi je da sam se nesto bas razboleo a drugi ja da sam imao sudar...tj lupio me bus na uglu sarajevske i nemanjine:S jbgJoca kaže:
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
Dobrodosao Talijan,ako ozdravis,ima mesta,kod nekog ces sesti.samo kreni ako mozes!!!![]()
![]()
![]()
.Italijan kaže:
Nista covece, opusteno, vazno je da si ti citav, auto se popravi, ali covek... malo teze. Ako nemozes, bice dana![]()
![]()
![]()
Mr.4
Dobro nam došao
Čoveče koji si ti baksuz![]()
Dobrodosao Italijane! Bice sve u redu, samo polako!
Pozdrav
Dobrodosao! Imas li koju sliku pre iuli posle bliskog kontakta sa busom...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ