@Mica, koristi "search", ne zelimo u svakoj temi da pisemo kako se postaje clan i sta to podrazumeva, postoji sva na forumu, postoji i broj telefona na koji mozes da se informises.Poz
@Mica, koristi "search", ne zelimo u svakoj temi da pisemo kako se postaje clan i sta to podrazumeva, postoji sva na forumu, postoji i broj telefona na koji mozes da se informises.Poz
(za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!
Ja sam u nekim pregovorima da godisnjicu proslavimo u S.C. Kovilovo pa rekoh samo da predlozim![]()
![]()
Evo par slicica ja mislim da ce se svi sloziti....![]()
![]()
Tamo ima dosta sportskih terena-mali fudbal,tenis,basket.... i jedna od najboljih streljana za letece mete u svetu....![]()
![]()
![]()
......we are the first to program your future......
Toooo!
Ako uspes bice fenomenalno! Parking ogroman i ravan, ove klupice da ne sedimo po kolima ili setamo izmedju... Ajd sredi![]()
![]()
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Pa trudim se trudim se,znate da ja sve radim iz pozadine hehe![]()
![]()
![]()
pa moglo se to obavestiti i ranije
KOVILOVO JE VRHUNSKI!....samo imamo li mi pare za to planinarenje!?
PS ajde da se nadjemo da i ustanovimo plan B...takodje i aktivnosti za taj dan!Mislim da je sastanak potreban bez obzira na sve. Takodje i da vidimo gde smo stigli od Novembra.
Sastanak moramo svakako. Nebojsa kad kaze Pasha da ce "srediti" a mi zivimo u Srbiji to bi trebalo da znaci da iako nesto platimo da ce biti mizerno u odnosu na ono sto cemo dobiti...![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
OK za sastanak smo se dogovorili, daj da kazemo datum i da to bude to, posto je MUST da imamo sastanak. Druga stvar, Pasha je reko da je u pregovorima za godisnjicu sto znaci da stvarno moze ili ne mora da se desi, prema toma, zato sam predlozio da na sastanku razgovaramo i o opciji B, koju bilo ko mora imati u svakom planu. Kapiram da pasha pregovara za neku ok cenu, ja sam samo pitao tako jer sam ja bio tamo i video sam ko su klijenti tog kompleksa, s tim u vidu sam i postovao pitanje takvo.
Paaaaa ti KLIJENTI se ne razlikuju mnogo od nas i njih isto moze da zgazi Yugo na ulici
Spletom okolnosti dobro sam upoznao direktorku prodaje i objasnio joj par stvari kao-mi vama novinare a vi nama parking...![]()
![]()
![]()
Znaci ja sam samo predlozio,do 1. ima 40 dana...bez tenzije i samo polako![]()
![]()
i opusteno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Razumete.....![]()
![]()
![]()
![]()
Taman posla, kod mene nema nikakve tenzije, ja samo da ozivim temu koju smo zapoceli pre pola godine![]()