jel moze neko da mi posalje majstor Mikija broj mob.ili da mu kaze da se javi automeh. Dejanu iz Zemuna. Znace on ko ga trazi. IZgubio sam imenik. Unapred zahvalan.
jel moze neko da mi posalje majstor Mikija broj mob.ili da mu kaze da se javi automeh. Dejanu iz Zemuna. Znace on ko ga trazi. IZgubio sam imenik. Unapred zahvalan.
Evo kontakta majstora koji servisira i steluje karburatore.
Moja iskustva su krajnje pozitivna.
Milan Ivanovic mas.ing.
Vukasoviceva II deo br.55D
064 33 19 511
Potvrdjujem, samo sto mi je gospodin rekao da ne sirim broj jer ljudi ocekuju nemoguce... Covek je profesionalac i ja sam prezadovoljan, preporodio mi je auto!
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Automehanicar
Nenad Todorovic
Glogonj, Skolska 34
Tel: 013/627-289
Mob: 063/388-854
Jako dobar momak,svaki dogovor moguc sa njim. Preporuka.
![]()
Ima majstor Mica na subotickom putu, pre one farme skrenes desno na zemljani put pa jedno 100m sa leve strane mu je kuca i radionica. On samo radi Renoe a najvise 4-ke.godzomir kaže:
Micko 064/16 40 190
Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!
Concentration, réflexion, action!
Pozdrav svim forumašima ovog sajta. Pošto sam se juče ulogovao i predstavio želeo bih da pitam za neki Vaš savet u vezi dobrog i proverenog majstora (prednost Zemun i okolina). Kupio sam četvorku i želim da napravim generalnu izmenu (ulje, antifriz, kaiševi . . . )Ono što mi je veoma važno jeste to da bih želeo da idem kod dobrog i proverenog majstora koji bi u buduće održavao moj autić, tako da nebih baš želeo da idem kod onih "svaštara" koji rade sve i svašta. Da li neki takav majstor postoji ? Znam da ste o tome pisali pre mene ali bih bio veoma zahvalan da i meni javite broj mobilnog, adresu ili nešto slično. Unapred zahvalan.
Za članove kluba, uz karticu 30% popusta na mehanicarske usluge!
Servis "Voja Reno" Djevdjelijska 6, Beograd, Zvezdara
064/160-8624
(servis je malo u rusevinama, jer se gradi, ali nemojte da vas plasi, danas sam menjao i stelovao platine i za divno cudo, vrlo sam zadovoljan, a covek duuugo radi r4, cak je i moj otac kod njega isao)
![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Moj auto je tamo odrzavan pre nego sto je pao u moje ruke...
Ako kazem da je morao auto da ide svaka dva meseca na ispuvavanje vazduha iz kocnica i da je curio jedan koc cilindar,a to nisu mogli resiti 2 god,ne znam.....
Bio sam jednom kod njih i nisam zadovoljan bio....
Nastelovali platine,trosio mnogo malo plina ali bukvalno nije hteo u cetvrtoj da ide...A ja krenuo na more.
Taj u Djevdjelijskoj meni nije vratio 2 matice kad je menjao dihtung usisno-izduvne grane, pa je dihtung otisao u pm posle mesec dana. Bas ona prava matora majstorcina koju moras da proveravas jer u majstore (osim srkija za mene) ne mozes da imas poverenja.
Na kraju sam sam zamenio dihtung, koji rabota, da kucnem u drvo. . .pa ima vise od godinu dana.
Evo i od mene preporuka za mehanicara.
Dejan 064/111-47-07
ulica : Karla Soprona 35
Zemun (Munze)
Ima i dosta polovnih delova ,a i sve novo moze da nadje naravno ako nema u TTD-u
Poz![]()