Ha ha apsorbcione zone![]()
Ha ha apsorbcione zone![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
U jbt,bolje da sam njemu dao da uradi vrata...Nisam kontada će toliko da izađe!sawoodean kaže:
Ne pijem kad vozimItalijan kaže:
Ne kontamWhitesnake kaže:
![]()
a jbg...uvek tako ako je nesto sitno bolje da platis....nego se vuces po sudu..bla bla bla...i opet dodjes na isto ako ne i vise...![]()
Citat: frik-ri:15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
samo ti udaraj kiu![]()
Citroen 2 CV
Naravoučenije:
- Nemojte kupovati sokove i cigarete na pumpamajerbo su jako skupe!
Jbg. Maleri se dešavaju svakome. Ali, kad nisi imao para da dođeš u Aranđelovac, šta ćeš sad kukavni kukavče!?![]()
![]()
![]()
![]()
Zumbuli su zumbuli, a ruža je ruža,
pa da na kraj sveta iznikne.
Ma nova vozila imaju apsorbcione zone tj delove koji su meks od papira, ne bi li apsorbovali energiju udarca... E sad to je toliko mekano na nekim kolima da je prosto smesno i onda ja to ne smatram autom![]()
A na to misliš...Pogrešio si,nije to to već branik od R4 je mnogo jak
Moćni svaka ti je ko Njegoševaimam fore tri meseca,dok ne dođe na sud,ako ne i više...Kažu da su brzi,bar kod nas,što je za pohvalu!
Djenka,nisam je udario već samo "malo" očešao![]()
"Tata me "malo" tukao"...
Kad jutros nisam zapalio Crvenog-neću nikad,pao mi mrak na oči,poludeo sam skroz,khmnuumnokmnj![]()
Bez veze otvorim haubu i skinem onaj poklopac gde se sipa ulje u motor i imam šta da vidim
MAJONEZ
Jel može da zbog lošeg ulja i kvaliteta se pretvara u majonez? Voda je isti nivo,ulja sam jako malo dodao za 700 km,(toliko sam i prešao sa tim uljem)ne greje se ludački,ne nabija proitisak u crevima....Koji mu je andrak
E da ulje je Mobil 20w50,kupljeno kod zvaničnog Mobil distributeera za Srbiju...
Tek jutros sam stigao da odem kod majstora,da ugovorim termin za zatezanje glave i da vidim za majonez...Hvala Bogu sve je ok,ali ulje ne valja ni za qracSve je to zbog nekakve kondezacije...Samo da dotegnem glavu pa da mogu da poletim
![]()