e jebga,seronje jedne pokvarene i odvratne.![]()
![]()
e jebga,seronje jedne pokvarene i odvratne.![]()
![]()
Stoka. Dabogda im se vratilo desetostruko![]()
![]()
![]()
![]()
Dabogda im se ruke osušileJbg,to se dešava kad ti je narko-diler dve kuće od tebe
![]()
Nego jel paše letva volana i amortizeri sa TL-a na GTL-a?
Nabavio sam oba hromirana branika sa odbojnicima i rogovima![]()
malo su zarđali ali da se srediti
i nekakve kedere,vidiću jel odgovaraju... prednja stakla od TL-a što im je ušrafljeno ono čudo za zatvaranje.Drugar ima jš štošta prodati za TL-a ,nije skup,kad slikam staviću na forum
Sinoć u gradu mi blokira zadnji desni točak![]()
jedva dođoh kući...sve mi se čini da mi auto neko prokleo...u zadnje vreme se kvari ko blesav
![]()
Uzmes cekic i klepis po sred felne, tako je bilo caletu kad je zimi vukao rucnu, samo pricao i klepio cekicem i auto ide![]()
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Komsija mi reko za taj sistem i pre nego sam video tvoj post...u svakom slučaju hvala
ali taj točak i dalje koči al slabije a majstor nema vremena da pogleda![]()
Evo i mene,nije me bilo par dana...
U Rendži mi nabija pritisak u crevima za voduprobao sam da luftiram sistem,ali opet isto.Kad je izlazio antifriz iz crevca bio je vreo a pipam ono crevo prema hladnjaku ono hladno
![]()
Kad otvorim bocu sa antifrizom on podigne nivo istog i to dosta...Nisam primetio da brzo nabija temperaturu.Koji mu je andrak
Zaboravih da kažem da sam ostavio bocu malo odvrnutu da ne bi bilo kuršlusa u vožnji...
proveri ima li ulja u vodenom prostoru,moze da se desi da ti je vrisnuo dihtung(moguce zbog antifriza,ili nekog davnog pregrevanja)pa da nabija kompresiju u vodeni prostor...nedaj Boze ???
R4- LEGENDE DES RUE PARISIENE
Nema ulja.Opet sam ga luftirao,sad je bolje(čini mi se) ali sad slabije radi grejanje
Pipam ono gornje crevo što ide na hladnjak:kod motora toplo čak i vrelo a kod hladnjaka hladnoništa mi nije jasno
![]()
da ti nije zapeko termostat,pa nema cirkulaciju,ili mozda prljav hladnjak pa opet nema cirkulacijuproveri
![]()