KAd se lagano sidje sa brda od Budve ka Tivatskom zalivu i znam da je jos malo ostalo,eto veselja!
Tosca- Ananas+ Rodney Hunter mix
KAd se lagano sidje sa brda od Budve ka Tivatskom zalivu i znam da je jos malo ostalo,eto veselja!
Tosca- Ananas+ Rodney Hunter mix
Iako sam lud za muzikom... Mene citav zivot prate auta sa jednim istim usudom, tj dva usuda u jednom paketu. Bez muzike i bez prskalice za sofersajbu sam. Imo dva una i sad ovog vagena ni na jednom nije muzike bilo. Bio je neki radio na sva tri al kasete nisu radile nikad. Pa ni na ovom sad vagenu. I tako vozim se ja kroz noc, berem hiljaditi kilometar, umoran ko pas, najradije bi stao na parking i odspavo osam dana, al mora se polako dalje, trazim stanice po radiju nema nista, i onda ti ja imam best drajving song. Otvorim prozor nafatam se svjezeg vazduha i pocnem pjevat. Dernjam se ja kolko me grlo nosi. Ma pusti da sti sviram dusa gine od tisine...
Tako da ako neko duz bosne sretne neku budalu koja na sav glas sama sa sobom pjeva dok vozi nek zna da sam to ja.
E da... ako neko vidi da budala radi cucnjeve skokove trci oko auta na parkingu, nek zna opet da sam to ja. Imam malih problema sa ledjima, pa se posle 5 sati voznje sav ukocim,ko zahrdjali robot skripim, pa malo gimnastike na parkingu nikad ne skodi, sve uz p[jesmu naravno![]()
Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.
MajstoreDjordje kaže:
![]()
![]()
![]()
Tajni savetnik KV kru
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
@Snejk, ja svaki put popirlitam![]()
kad cujem pjesmu koju si zadnju okacio. Dilan i Jimi
![]()