siber u r4.resena stvar!!![]()
![]()
![]()
siber u r4.resena stvar!!![]()
![]()
![]()
(u offu smo teskom)Orlando kaže:
Upravo tako..., ne znam zasto se ljudi tripuju oko te klime, ja ne palim kao da sam u zamrzivacu, nego cisto da oladi malo...i nemate pojma koliko pomaze na dugim putovanjima...put od 700 i vise km ne osetite...
(za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!
I Orlando i Gavrilo su u pravu. Shiber je super ali ume da curi ako nije dobro odradjen. Ja nisam imao ali sam ih video chesto sa zalepljenim selotejp trakama i sl. sranjima na krovu...![]()
ma zezam se ja.klima,vrucina napolju aja mogu da purnjam,a da se ne ugusim!klima zakon![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E otvarajte temu ili che nas adm otpustiti na 5 min.
Ja sam za more kupio klimu kod kineza i ugradio u rendza.Mali lepi ventilator![]()
Za to sluze napajanja od kompa, ventilator jos radi na 12v a za dz a ne cuje se,e sad zaboravili smo
Roadhouse blues
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
pa nasim prostorima dobra je bila di luna blues band.e kad bi to nabavio za auto....
Posrtoji jedan ženski vokal, čini mi se da je neka Simona ili tako nešto. Što ona dobro zvuči na dobrom ozvučenju, pa to nije normalno.
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
Znas kako proveravas ova napumpana komp sranja od zvucnika kad pocnu da kenjaju drvo ovo ono.
Pustis Fleetwood Mac-Albatros
Veruj svi propiste i drndaju na gutar solo-u, samo dobri stubovi mogu da reprodukuju kako valja...
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ