Plovak na rezervoaru mi nije radio nekih 5 god. kad juce dade znake zivota i to bas zivahno proradi ali ali nebi bilo ali da nije alipetljao sam nesto po istrument tabli,pronadjem ja lepo zicu koja je ukljucena u pokazivac na tabli,zatim skinem tu zicu povezem drugu kad gle cuda skala ode u maksimalni plus a u rezervoaru svega 5 lit.
izvadim zicu,stavim opet staru a ono nista,znaci struja,e sad razmisljam da potrzim instalaciju do rezervoara pa tu okrenem kablove i valjda ce da bude sve ok,da li neko zna da li se intalaciji prilazi odozdo ili mora da se skida rezervoar,ili ima neki poklopac ispod zadnjih sedista
![]()

petljao sam nesto po istrument tabli,pronadjem ja lepo zicu koja je ukljucena u pokazivac na tabli,zatim skinem tu zicu povezem drugu kad gle cuda skala ode u maksimalni plus a u rezervoaru svega 5 lit.
izvadim zicu,stavim opet staru a ono nista,znaci struja,e sad razmisljam da potrzim instalaciju do rezervoara pa tu okrenem kablove i valjda ce da bude sve ok,da li neko zna da li se intalaciji prilazi odozdo ili mora da se skida rezervoar,ili ima neki poklopac ispod zadnjih sedista
Citat
pa razvezacu ih pa makar se ceo umrsio