Pokazivac goriva
Prikaz rezultata 1 do 8 od ukupno 8
    Renault 4 Alpine
    Član od
    01.09.2007.
    Aktivnost
    21.10.2018
    Godine
    42

Pokazivac goriva

Plovak na rezervoaru mi nije radio nekih 5 god. kad juce dade znake zivota i to bas zivahno proradi ali ali nebi bilo ali da nije ali petljao sam nesto po istrument tabli,pronadjem ja lepo zicu koja je ukljucena u pokazivac na tabli,zatim skinem tu zicu povezem drugu kad gle cuda skala ode u maksimalni plus a u rezervoaru svega 5 lit. izvadim zicu,stavim opet staru a ono nista,znaci struja,e sad razmisljam da potrzim instalaciju do rezervoara pa tu okrenem kablove i valjda ce da bude sve ok,da li neko zna da li se intalaciji prilazi odozdo ili mora da se skida rezervoar,ili ima neki poklopac ispod zadnjih sedista

Renault 4 Alpine Avatar od  John Doe
    Član od
    14.04.2007.
    Aktivnost
    20.12.2016
    Godine
    41

Re: Pokazivac goriva

Da se dodje do plovka mora se skidati rezervoar, a da se skine rezervoar mora se skidati nosac rezervne gume da se izvuce rezervoar ispod torzija. Uglavnom nije tesko iako zvuci komplikovano.
    Sve je 5 samo je Renault 4!
    R4 at speed :)
    R4 scandinavian flick :)
    May the 4's be with you :D

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Ja sam već negde postavio ovu temu pa bi admin mogao da spoji. Meni je kazaljka titrala od min do max i imala neki svoj život. Onda sam skontao da s leve strane ispod petih vrata idu kablovi i da je jedan bio u prekidu. Od kad sam ga zakrpio rad OK. Vidi da nije to.
    Tajni savetnik KV kru

Renault 4 Alpine
    Član od
    01.09.2007.
    Aktivnost
    21.10.2018
    Godine
    42

Ajde molim te samo mi preciznije objasni gde se tacno nalaze ti kablovi kod petih vrata,da li su ispod sasije negde kod rezervnog tocka ili bas u gepeku

Do sad sam imao 3 renoa 4 i na svakom mi se pokario plovak u rezervoaru. Na prvom sam skidao ceo rezervoar, i video da je to katastrofa, t.j. skoro svi srafovi su toliko zardjali da sam sve morao da ih secem. Vec na drugoj sam se setio da u gepeku isecem rupu i izvadim plovak kao na svim kolima. Imas mesto ispod zadnjih sedista koje je valjda u nekom projektu trebalo da bude rupa sa poklopcem. Brusilicom pazljivo iseces, i izvadis plovak.

Renault 4 Alpine Avatar od  serz
    Član od
    12.04.2007.
    Aktivnost
    15.10.2013

Citat renovr kaže:
    Ajde molim te samo mi preciznije objasni gde se tacno nalaze ti kablovi kod petih vrata,da li su ispod sasije negde kod rezervnog tocka ili bas u gepeku
    Ja sam imao problem jer mi nekad radi, nekad ne. Kablovi o kojima govorim nalaze se ispod poda s leve strane skroz pozadi ispod petih vrata. Kod auspuha. Konkretno meni su bili loše vezani jedan koji ide iz levog zadnjeg krila odozgo (tu prolaze i kablovi za stop svetla i migavac) i drugi koji dolazi kroz šasiju ispod leve strane poda. Sreću se tačno iznad auspuha ispod petih vrata. Bili su, dakle, loše vezani i slabo izolovani pa se se vremenom razvezali. Od kad sam ih dobro spojio od tada radi pokazivač. Ne mora da znači da je ovo i kod tebe slučaj, ali pogledaj. Ipak poslušaj nekog ko bolje zna jer ja nisam neki stručnjak, nego slučajno nađoh.
    Tajni savetnik KV kru

Renault 4 Alpine
    Član od
    01.09.2007.
    Aktivnost
    21.10.2018
    Godine
    42

Havala puno,e u subotu cu da ga krstim nanu li mu groznu pa razvezacu ih pa makar se ceo umrsio

Renault 4 Alpine
    Član od
    16.09.2007.
    Aktivnost
    21.06.2012
    Godine
    43

Naoružaj se strpljenjem i polako.
    Javi kako si prošao.

Slične teme

1. filter goriva