Ma opušteno za pare, nego ako nije jako hitno, aj da odložimo za jedno 10 dana, jer ću tada svakako dolaziti u BG.![]()
Ma opušteno za pare, nego ako nije jako hitno, aj da odložimo za jedno 10 dana, jer ću tada svakako dolaziti u BG.![]()
Meni odgovara.ovaj ne, prestao sam
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН 24 ГОДИНЕ
Sada ćeš imati više kinte za čorbu i sređivanje.
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
Mislim da necu, tek ce mi sad biti potrebno vise homokinetickih itd guma itd...
![]()
Ne spominji mi homokinetiku![]()
Kad će filmić?Jako sam nestrpljiv.
Vidim da sam ja ovde najzelen!! Kako da postanem clan? Gde? Kome? Koliko? Neki uslov mozda?Renault 4 kaže:
Uslov je ljubav prema r4,a mozes svaki put kada se mi nalazimo ili okupljamo, a ako je hitno mozemo da se dogovorimo. A Koliko, pa 1e mesecno tj 1000din![]()
E bre ovim studentima nikada ne možeš udovoljiti. Ostavio otrov a sad se žali kako će da puca pare na gume i ostalu galanteriju. Pa jel oćeš da se voziš?
Kapetan na belu lađu a takođe Gospodar vremena i vd. direktor svemira
Eeeee da, a kad ce filmic na koji nas je navukla Jelena,pa sad cekamo ko ozeblo sunce.![]()
Mr.4
Pošto sam više puta prozvana za filmić na koji sam vas navikla, moram da vam kažem da ovaj nikako ne stižem da napravim ...Joca kaže:
Na žalost, ni u nekom skorijem periodu se neće promeniti u moju korist stanje sa slobodnim vremenom, pa ću vrlo rado nekom ko ima više vremena i manje obaveza ustupiti materijal da napravi nešto, samo nek mi se dobrovoljac javi.