Ja neznam sta mu je![]()
Ja neznam sta mu je![]()
Drago mi je da ste ipak svi stigli kucama ,dan druzenja je bio odlican sa sadrzajem super zabavan.Krivo mi je sto nisam mogao ostati do kaja zbog posla.Zahvaljujem za nagradu prijatno sam iznenadjen!!!! VULEA SVAKA CAST NA IDJI!!!
HVALA Beogadjanima i svim ostalim na odzivu inace bi Vuje i ja bili sami?
Miirku zelim da mu se 4+1 sto pre oporavi.
MLOGO POZDAVA T.Borke i C.Duleta.
a ko je trebao da dodje od Novosadjana!?...
(za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!
Pa jesi me obisao jer sam ja usporio he he.drMarty kaže:
![]()
Mr.4
Za tvoju informaciju taj metak jedva dodje do 110 - 115km.h.I posle sta je meni hm,a napred lonac auspuha se raspada, a on mili uh.drMarty kaže:
![]()
Mr.4
Orlando kaže:
Mr.4
Мисим шта рећи ако занемаримо Новосадисте једно врло лепо и занимљиво искуствоЧика Рашин коментар приликом оправке пахуљице је за
Извињење Микију што га чукнух озада бат јбг
![]()
Filmić će kada Jelena napravi novo remek delo. Veruj mi vredi sačekati, nećeš se pokajati. A slike su u galeriji: http://forum.renault4serbia.com/inde...gallery;cat=10drMarty kaže:
Bar neko od 140 pozvanih.NebojsaR4 kaže:
Došlo ih je predveče svega dvoje da vidi o čemu se tu radi, s tim da je jedan odmah otišao. Drugi je ostao na večeri i upućen je u detalje R4 sekte.
![]()
pa dobro, a jer su bili blagovremeno pozvani!?...verujem da jesu!?...epa brate posto su "seronje" verovatno nece doci onda ni na sl okupljanje....![]()
![]()
LM...za kackete pitah..ali...ne dobih odgovor....![]()
(za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!
Delio flajere od srede do petka.
Kačketi su razdeljeni, s tim da je Mare otišao i dugujem kačket ljudima koji su se učlanili.
Svi koji su uzeli više od jednog kačketa treba da daju pare Mirku kako bi pokreio troškove nalepnica.